středa 24. května 2017

Plynová maska ačr

Plynové masky,filtry, ARMY-SURPLUS. Správně by se nemělo říkat plynové masky, ale ochranné masky. Hovorové označení totiž může budit dojem, že její funkce je opačná, a maska nějak zajišťuje plyn, místo aby svého nositele před ním chránila. Faktor Tacticool 4views.


MMask - How to install.

Originální plynová maska OMarmády AČR. Vážení zákazníci, v pondělí 27. Civilní plynová maska CM-4. Masky jsou z armádních přebytků, jsou ve velmi dobrém stavu.


Velikost je nejmenší (1mm), velikost je největší (1mm). Dodáváno včetně filtru a obalu. Je pro všechny, co pracují ve ztížených podmínkách, kde může hrozit dokonce ohrožení na životě.

M10M s picí hadičkou, používaná ČSLA v 60. FERNEZ maska plynová panoramatická. Balení obsahuje masku a přepravní brašnu. Doplňte svoju výbavu o kvalitné plynové masky.


Mohou Vás ale také ochránit před viry, dými či bakteriemi. K maskám si můžete zakoupit i ochranné filtry. Existují dva základní způsoby zachycení či zneškodnění. Dlouhodobě uložené, BEZ GARANCE A Z. Filtry jsou součástí masky.


V této kategorii naleznete plynové masky, které jsou pomocníkem při hře. Je dostatek typů a druhů plynových masek, každý si může vybrat, která plynová maska mu bude vyhovovat nejlépe. Ochranná maska (hovorově plynová maska ) slouží k ochraně obličeje, očí a dýchacích cest nositele před toxickými látkami ve vzduchu.


Nová profesionální plynová maska využívána AČR , která je vyrobena českým výrobcem Gumárny Zubří. Jedná se o profesionální plynovou masku typ OM-s možností připojení na systém doplňování tekutin a další výhodou je možnost připojit filtr z levé a nebo pravá strany. Respirátory, masky a rúška) Hodnotenie produktu: 1 (). Nábojka CS do plynových pistolí ráže mm P.

Skladem 57Kč bez DPH. Obal na masku finský použitý. Materiál může být plně funkční. Maska plynová maďarská Ms filtrem a obalem.


Historická plynová maska s pouzdrem z tvrzeného kartonu a filtrem. Použité dlouhodobě skladované zboží. Určeno pro sběratelské účely. Oblek protichemický AČR OPCHOJ kompletní ZELENÝ. Produkt obsahuje varianty.


Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky