úterý 16. května 2017

Časovač zavlažování

Správné zavlažování je nezbytné, chcete-li, aby vaše rostliny a trávník zůstaly zelené a zdravé. Společnost GARDENA má vše, co je třeba, abyste své zahradě poskytli vláhu, kterou potřebuje. AQUA - manuální nastavení v rozpětí - 1min. Mechanický provoz nevyžaduje žádné baterie a je jedním z nejjednodušších a nejrychlejších časovačů.


Water timer - Časovač zavlažování.

U nás naleznete široký sortiment zavlažovacích systémů a příslušenství pro vaší zahrádku značek Kärcher, Gardena a dalších. Vše za skvělé ceny pouze na MALL. Jednotlivé sady lze vzájemně kombinovat i pro velké skleníky nebo zeleninové záhony. Připojením časovače, získáváte zcela automatické zavlažování , které je maximalně šetrné k rostlinám a šetří.


Na zavlažování a závlahy jsme experti. Poradíme Vám a společně zrealizujeme projekt pro zavlažování a závlahy. Ve standardní verzi jsou časovače pro ovládání přívodu vody malé velikosti, uvnitř které je elektronická náplň.


Také na povrchu jsou dva otvory, které poskytují vstup a výstup cílového zdroje - to jest připojovací armatury ke kohoutku a adaptér pro hadici.

Automatické zavlažování pomáháúkol pro plánovanou a dávkovanou dodávku vody pro zavlažování. Umožňuje také automatickou regulaci kapajícího zavlažování rostlin, což je jedno z nejúčinnějších zařízení pro pěstování plodin ve skleníkových podmínkách. Regulátor zavlažování může.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plantit ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Mnozí si všimli, že v systémech zásobování vodoupředměstské měst během dne v důsledku intenzivního přívodu vody sníženého tlaku. Levné zavlažovací systémy - velký výběr naleznete online na BauMax.


V současné době používán několik typů řadičů podle druhu dodávek vody: kapkové zavlažování s časovačem. Nejobvyklejší a populární varianta zcela eliminuje možnost setkání s překročení vody a nadměrné zamokření půdy. Zavlažovací činnosti jsou prováděny. Tělo časovače je vodotěsné.


Hodiny potřebují 2ks AA baterií.

Elektronický časovač obsahuje volič a tlačítka pro programování a umožňuje zvolit aktuální čas, čas začátku zavlažování , frekvenci zavlažování a trvání zavlažování pro každé spojení. Vyrobeno z ABS, tento vodní časovač je vodotěsný a odolný proti korozi, a proto je velmi odolný. Pro ty co chtějí mít zavlažovací sestavu sofistikovanější, lze jí doplnit o časovač , který se postará o zapnutí a vypnutí závlahy, dle Vašeho nastavení.


Jedná se o bateriovou řídící jednotku, která se připojí na zdroj vody a tím se stává kapková závlaha plně automatickou. Jednoduše nastavíte dny a čas, kdy se. T časovač automatickej zálievky môže byť napojený na vodovodný rozvod alebo spádový napájaci systém z nádrže alebo suda s vodou. Na zariadení je možné nastavovať dĺžku a frekvenciu zálievok.


To sa programuje jednoduchými krokmi. Zariadenie má dve regulácie. Prvou sa nastavuje frekvencia polievania od hodiny do. Tento časovač s vysokou přesností je opatřen vysoce kvalitní elektromagnetickým ventilem.


Je vybaven digitálním displejem, takže můžete jasně vidět , kdy zavlažování začalo a jak dlouho to bude trvat. Součástí balení je obal pro ochranu displeje proti povětrnostním vlivům koroze. Inteligentní časovač pro zavlažování květin - Automaticky programovatelný čas zavlažování standardní - Můžete nastavit dobu zavlažování zahrady, když nejste doma.


Různé programy pro vaše různé požadavky: jednotný program, multiprogram, pravidelný cyklus, program pro jeden den, program pro více dnů. Rychlospojky vyrobené z plastu umožňují spojení dvou zahradních hadic, aniž byste je museli přehazovat a vytvářet stejný systém zavlažování. Použití dvojitého děliče pro zahradní hadici umožní, aby se vodní toky rozdělili do několika samostatných spojů (v tomto případě jsou však dva rozdělovače pro trojité nebo čtyřnásobné zahradní hadice). Jednotka je osazena ventilem a spínací cívkou.


Kapkova hadice bez kompenzace tlaku, 1m, rozteč kapkovacich otvorů je 33cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky