středa 31. května 2017

Kotel na vyjetý olej s výměníkem

This feature is not available right now. Please try again later. Luboš Hubáček 4views.


Nabízíme jak klasické stacionární kotle, tak kotle vyšších výkonů s výměníkem a hořáky, které mohou být multifunkční. Multifunkční olejové hořáky.

Zde si můžete stáhnout ceník a výkonové tabulky. Příspěvky v této diskusi vyjadřují názory čtenářů. Redakce portálu TZB-info nemůže ovlivnit jejich obsah, ale vyhrazuje si právo je odstraňovat. Ne každý ví, že těžký topný olej (rTTO) POWERKRAFT FLUID je stejně ekologickým palivem jako LTO (lehký topný olej ) nebo zemní plyn.


Díky spalovací technice značky POWERHEAT je topení TTO stejně pohodlné a bezobslužné jako topení LTO, jen je nejméně o levnější. A to už stojí za úvahu. POWERHEAT MULTIPLEX je ocelový kotel s válcovým tepelným výměníkem.


Velkou výhodou kotle je jeho samotná konstrukce, která se skládá z jednoho kusu oceli bez jakýchkoli svárů.

Kromě toho je tento kotel chráněn proti termickým šokům. Nejlepší kotel na trhu,kvalitní výroba. Tichý chonepotřebujete žádný hlučný kompresor,před. Komplexní služby v oblasti vytápění průmyslových i soukromých objektů - Krollczech - vytápění, olejové kotle, olejové hořáky - servis, prodej, poradenství.


Pokud se majitelé domů rozhodnou koupit kondenzační kotel Viessmann na olej , aktivně přispívají také k úspoře zdrojů a úsporám energie. Protože s nepřekonatelně vysokou účinností je použitý topný olej přeměněn až z na teplo. Kondenzační kotle společnosti Viessmann jsou již nastavené na budoucnost.


Dobrý den, nabízím kamna na vyjetý olej s výkonem cca 20kw. Rozměry 85cm výška a průměrem cca cm. Průměr kouřovodu 120mm.


Kotel funguje na základě tlaku v peci, který je vytvářen vracejícím se plamenem ve spalovací komoře a tepelnou výměnou (sáláním). Spaliny vytvořené plamenem obracejí svůj směr proudění na konci spalovací komory a obklopí tak plamen po celé jeho délce, díky tomu zabraňují, aby byl plamen přímo v kontaktu s oplechováním spalovací komory. Kotel na moderní využití použitých rostlinných a minerálních olejů.


Na doplnění topení nebo na kompletní výměnu. Ochrana proti přehřátí, a přeplnění spalovací komory s aktivním chlazení. Kamna na olej a naftu - Topení Kořínek.

Jak ochránit kamna s výměníkem , když vypnou proud? Kotlíková dotace, Dešťovka a. Hořák na vyjetý olej může být řízen časovým spínačem, s denním či týdenním programem, jejichž výběr je neomezený. Samostatné vypínání a zapínání oběhového čerpadla.


Cena kotle na vyjetý olej nezahrnuje hořák! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Kotle, kamna, krby, topení a příslušenství: olej. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená spalovací komora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky