pátek 12. května 2017

Kogenerační jednotka tedom

Zabýváme se vývojem, výrobou, provozem a servisem kogeneračních jednotek. Kogenerační jednotky TEDOM spalují nejen zemní plyn či LPG,. TEDOM - kogenerační jednotky, kogenerace, trigenerace,. NOVINKA – nová kogenerační jednotka za zaváděcí cenu, bližší informace zde.


Pro konkrétní nabídku kontaktujte prosím naše obchodní manažery. Při použití technologie SCR.

Nejmenší kogenerační jednotkou na českém trhu je nová jednotka řady Micro o elektrickém výkonu kW, jejíž prodej firma TEDOM plánuje zahájit v průběhu letošního března. Jako zdroj tepla a elektrické energie má nalézt uplatnění zejména v malých provozovnách a penzionech. Teplo z motoru se zde využívá pro technologické účely, teplo ze spalin slouží k výrobě chladu v absorpčním chladiči. Blokové uspořádání těchto. Pro případnou kontrolu aktuálního stavu jednotky vidíte na displeji řídicího systému, co se s vaší jednotkou právě děje.


Tisková zpráva TEDOM a. V čističce odpadních vod v Jindřichově Hradci byla spuštěna nová kogenerační jednotka TEDOM. Z plynů čistírenských kalů tu vyrábí elektřinu a teplo.

TEDOM dále vyráběl i nákladní automobily a motory pro modernizaci železničních vozů řady 8na motorové jednotky řady 814. V tomto roce pak došlo k rozdělení holdingu TEDOM na dvě části: jmění přešlo na TTS Holding vyrábějící energii,. Prodám kogenerační jednotku o elektrickém výkonu kW , tepelný výkon kW. Motor_ průmyslový motor Ford TSG4určený pro provoz na zemní plyn. Veškeré náhradní díly na motor jsou běžně dostupné u prodejců Ford.


TEDOM o elektrickém výkonu 2kW a tepelném výkonu 4kW. Společnost TEDOM má širokou škálu kogeneračních jednotek od výkonu kWe až po vyšší výkony do mWe v provedeních na zemní plyn, biplyn, LPG a jiná paliva. Provedení kogenerační jednotky lze přizpůsobit individuálním potřebám. Výroba kogeneračních jednotek TEDOM , jednotlivé výrobní řady Micro, Cento, Quanto.


Rační jednotky tedoM jsou alternativou k velkým zdrojům koMbiNovaNá výroba elekTřiNy a Tepla, TakzvaNá kogeNerace, paTří k úsporNýM, i když sTále poNěkud NedoceNěNýM TechNologiíM. Oproti klasickým elektrárnám, ve kterých je teplo vzniklé při výrobě elektrické energie vypouštěno do okolí, využívá kogenerační jednotka teplo k vytápění. Princip trigenerace je kombinovaná výroba elektřiny, tepla a chladu, technologicky se pak jedná o spojení kogenerační jednotky s absorpční chladicí jednotkou. Tři otázky pro Petra Doležala, obchodního manažera pro jihovýchodní Asii společnosti TEDOM. Export tvoří přes procent.


O dva roky později začíná výroba kogeneračních. Ten vzniká například rozkladem biomasy v zemědělských. Přehled vyráběných typů kogeneračních jednotek TEDOM na zemní plyn.


Plynem poháněná kogenerační jednotka (BHKW) vyrábí současně teplo a elektrickou energii.

Třebíči, zaměstnává přes 5pracovníků a jeho roční obrat poslední roky trvale převyšuje miliardy Kč. V procesu kogenerace je smysluplně využito odpadní teplo, které vzniká při výrobě elektřiny. Spíše jako doplnění či vylepšením systému o technolo. Kombinovaná výroba elektřiny a tepla ze zemního plynu, bioplynu, skládkového a kalového plynu. Novinka: Tepelné čerpadlo poháněné plynovým motorem pro úspornou výrobu tepla a chladu.


Na její kvalitě a spolehlivosti často závisí, za jak dlouho se vrátí finanční prostředky investované do celé technologie bioplynové stanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky