čtvrtek 11. května 2017

Olejová lazura na dřevo

Zvláště se doporučuje na dřevěné fasády, přístřešky pro auta, balkóny, ploty, pohledové zábrany atd. Ochranná olejová lazura odpuzuje vodu a je mimořádně odolná vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Porézní povrch s otevřenými póry je preventivně chráněn proti napadení plísní, řasou a houbou.


Výhody lazury na dřevo. Mezi výhody lazury na dřevěný materiál patří především kvalitní ochrana dřeva i před prudkým slunečním zářením.

Lazura dodá dřevu dokonalý a krásný dřevěný design. Olejová lazura šetří nejen čas, ale i peníze. Aplikace lazury na dřevo. Výběr lazurovacího laku je jen prvním krokem k proměně vašeho plotu, pergoly nebo nábytku. Při samotné aplikaci lazury na dřevo byste měli dodržovat tyto zásady.


Jen tak docílíte skvělého. Odpuzuje vodu a je mimořádně účinná proti povětrnostním vlivům a UV záření, zároveň působí jako prevence proti plísním, houbou a řasou. PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určená na penetračné jednovrstvé lazúrovacie nátery dreva, drevovláknitých dosiek a podobných poréznych materiálov na báze dreva, na exteriérové aj interiérové použiitie.

Olejové lazúry na drevo Ste v kategórii olejová lazúra na drevo. Jedná sa o lazurovací lak s prímesou olejov, ktorý prenikná hlbšie do dreva. Na povrchu nezanecháva žiadnu vrstvu laku. Drevo pekne vykresľuje a ochraňuje proti poveternostným vplyvom.


Je určená do interiérov aj exteriérov. Slúži ako finálny náter dreva. Dekorativní polomatný nátěr k ochraně dřeva na bázi přírodních olejů na veškeré dřevo ve vnějších prostorách. PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a tím jeho vysoká ochrana) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva (nevytváří žádnou lakovou vrstvu na dřevě). Paropropustnost nátěru ( dřevo bez omezení „dýchá“ – případná zbytková vlhkost se odpaří).


OLEJOVÁ TENKOVRSTVÁ LAZURA NA DŘEVO - velmi kvalitní rozpouštědlová olejová lazura ,,nové generace,, pro ochranné a dekorativní nátěry dřevěných povrchů. Lazura je vhodná k novým a obnovovacím nátěrům dřevěných stavebních dílů nebo konstrukcí např. Rychleschnoucí receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Nabízí preventivní biocidní. Exteriérová olejová lazúra SAICOS HOLZ-LASUR.


Saicos HOLZ-LASUR je exteriérový náter na drevo na báze prírodných rastlinných olejov pre drevo v exteriéri s vysokou odolnosťou proti poveternostným vplyvom. Zaisťuje krásne prirodzené zafarbenie, je priepustný, vodeodpudivý extrémne odolný náter.

Redukuje zmršťovanie a. Chrání dřevo před účinky UV záření. Obsahuje přírodní olej. Prípravok na ochranu dreva proti škodcom a rôzne prípravky pre dlhšiu životnosť dreva. Farby pre každý povrch: Farby, Laky, Riedidlá, Živice, Práškové náterové látky, Odstranovace starých náterov.


Ochranná lazura na dřevo je penetrace a lazura v jednom nátěru. Produkt odpouzuje vodu a je mimořádně odolnů vůči povětrnostním vlivům a UV záření. Prodyšný povrch s otevřenými póry je preventivně chráněn proti napadení plísní, řasou a houbou. Výborně se hodí pro dřevěné fasády, zahradní domky, pergoly, ploty. OLEJOVÁ TENKOVRSTVOVÁ LAZÚRA NA DREVO - rozpúšťadlová olejová lazúra na ochranné a dekoratívne nátery drevených povrchov.


Lazúra je vhodná na nové a obnovovacie nátery drevených stavebných dielov alebo konštrukcií napr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky