pondělí 29. května 2017

Systémová deska bez izolace

Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50). Pro vytápění bez použití mokrých procesů slouží deska (UHP48). Horní část desky tvoří osmihranné výstupky s převisy umožňující rychlou a jednoduchou montáž jakéhokoliv potrubí o tloušťce až mm. REHAU Varionova s izolací i bez izolace , která se klade na spáru.


Hluboko tažená polystyrénová fólie pro pokládku na stavební izolaci.

Spojování desek s utěsněním proti tekuté mazanině pomocí okrajových pruhů s vytvarovanými výstupky, které přesahují desku na dvou stranách. SYSTÉMOVÁ IZOLAČNÍ DESKA - s ochrannou hydroizolační fólií IVAR. Systémová deska Varionova - cena za ks. Nová systémová deska Varionova je maximálně flexibilní a variabilní. Je vhodná pro nejrůznější účely využití a nabízí Vám.


Tato systémová deska je také vhodná v. Použití výrobku EPS20 který umožňuje vyšší zatížení v tlaku.

Trubka Plano 16x(2m) - 7m. Okraje desek jsou opatřeny zámky, abychom vytvořili souvislou plochu bez. Tvarovaná systémová izolační deska z pěnového polystyrenu, která je opatřena.


Horší fixace trubek do podkladu - zejména u nižší izolace (mm a méně) nebo. Aby nedocházelo k vyklouznutí trubky z izolace , není tvar výstupku kruhový, ale hranatý, tím pádem je větší styčná plocha pro fixaci trubky a výstupek je ve. Rozteč kladení trubek je po 50mm a jeho násobku. Tato deska umožňuje rychlé kladení s velmi pevným vzájemným spojením. Využije se každý kousek desky, protože si můžete vytvořit zámkové spojení kdekoliv po těch 50mm.


Druhá firma doporučila použít jen reflexní fólii bez izolace , na to trubky. Takže pokud chcete efektivně topit do sklepa dejte si odrazku bez izolace. Izolace tepelná i akustická. Vrchní nášlapná vrstva má zámky, které jednak perfektně drží desky mezi sebou a dále vytvoří utěsnění, takže je možné provést zálivku přímo. Možnost volby kroku pokládky po 5cm.


Tato verze je díky své malé výšce a nízké hmotnosti vhodná pro rekonstrukce starších domů, pro stavby bez použití mokrých procesů. Velkou výhodou je, že po instalaci systému se můžete okamžitě nastěhovat. Styrodeska je systémová deska z pěnového polystyrenu s přípravou pro vkládání trubek teplovodního podlahového topení.

Takže asi bude nejlepší použít EPS s kročejovým útlumem, na něj folii a trubky přichytit sponkama. Bohužel jsem omezen jeho výškou v 2. Doufám že není moc křehký a že těch mm bude stačit aby v něm sponky na. VÝHODA PRO VÁS: URČUJETE SI KVALITU A VÝŠKU IZOLACE.


Prodám nové,nerozbalené systémové desky pod podlahové topení Rehau Varionova bez izolace. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Spojovaní desek s utěsněním proti tekuté mazanině pomocí krycí folie s vytvarovanými výstupky, které přesahují desku na dvou stranách. Velmi odolná a flexibilní systémová deska.


Jednotlivé desky do sebe zapadají resp. Dobrý den, Styrofloor Tje kročejová izolace zamezující strukturálnímu. Perfektní vzájemné sladění systémových komponent.


To, že je systémová deska STYRODESKA nejpoužívanější je díky její ceně, která je až o polovinu levnější než systémové desky k systémovým řešením, rozhodně to není díky jejím vlastnostem. Slouží k pokládání potrubí 14–mm. Rozestup potrubí je mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky