úterý 16. května 2017

Kryt na topení

Kryty radiátorů s nejmodernějším designem, které jednoduše jen zavěsíte. Revoluční konstrukce na míru, vhodná pro všechny typy radiátorů. Kryty na topení Máte doma starý obyčejný radiátor , který neladí ke stylovému vybavení Vašeho bydlení?


Jestliže se Vám nechce radiátor z důvodu finanční náročnosti měnit, pořiďte mu náš moderní kryt , který Vaše topení promění ve vkusný a stylový doplněk. Prozkoumejte nástěnku „ kryt na topení “ uživatele pavlinalipkova na Pinterestu.

Podívejte se na další nápady na téma Okna, Obrázky a Malé kuchyně. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Nepěkný celkový vzhled starého topení ruší často atmosféru bydlení.


Přinášíme Vám designové řešení, tohoto problému. Kryt schová vaše nevzhledné topení , poslouží jako vyhřívaný pelíšek a zároveň jako škrabadlo , díky vrstvě sisalového koberce na boku krytu. Dodáváme samostatně, nebo s poličkami.


V zimě nám rozvedou teplo do celého bytu, ale při každodenním pohledu na ně nejedna hospodyňka šílí. Ano, řeč je o trubkách od topení.

Kryt na topení bude stylovým a zároveň praktickým doplňkem vašeho obývacího pokoje. Je navržen tak, aby dodal vašemu radiátoru dekorativní charakter. Protože je vyroben z vysoce kvalitního MDF, je tento kryt na radiátor velmi pevný a má dlouhou životnost. Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima.


Radiátor ústředního topení může v interiéru působit poněkud rušivě. Nové modely radiátorů bývají často drahé a obtížně se instalují. Kryt na radiátor představuje dobré řešení – samotný radiátor je skrytý pohledům. Velikost závisí na vlastním radiátoru. Už se nechcete dále dívat na Váš nevzhledně vypadající radiátor?


Využijte skleněný obklad s moderním designem jako kryt ke svému radiátoru. Moderní design, který se dokáže přizpůsobit jakémukoliv interiéru. Instalace na stěnu odpovídající stavu techniky obsahuje zakrytí trubek topení.


Kryt pro zásuvku, který se hodí k profilu SLL, je vhodný pro antény, zásuvky. Držák trubky IS 35mm v šedé barvě. Produkt Kryt na ústřední topení Intradisa prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit.

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. V katalogu nemáme podrobnější informace o kryt na topení. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Postup, jak si magnetický kryt na radiátor vyrobit. Dekorační kryt radiátoru před lepením magnetů očistěte, osušte a odmastěte. Rozvrhněte si umístění magnetů na celém krytu topení , i podle toho, aby byly magnety ve stejné rovině a „nezapadly“ například do prohlubně radiátoru.


Tento kryt na radiátor bude stylovým a zároveň praktickým doplňkem vašeho obývacího pokoje. Nabízíme nejen prodejní, ale také poradenské služby a technickou podporu. Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky