pátek 26. května 2017

Litinová krbová kamna s terciálním spalováním

Litinová krbová kamna s terciálním spalováním

Abychom vás ještě více navnadili, představujeme vám krbová kamna s terciálním spalováním. Krbová kamna - litinová kamna s dvoustupňovým spalováním. Tato kamna mají úžasnou schopnost zužitkovat plyny vznikající při hoření. Tím se zvyšuje jejich účinnost a vzniká mnohem méně emisí.


Litinová krbová kamna s terciálním spalováním

Jedná se v podstatě o třetí vzduch, který je vytvořen právě terciálním spalováním. Pokud jste se rozhodli koupit si krbová kamna , která budou splňovat vaše nejnáročnější požadavky, budou šetrné k životnímu prostředí, vám ušetří náklady na vytápění a zároveň toužíte po luxusních krbových kamnech, která budou dominantou a hlavním prvkem interiéru, pak vítejte v kategorii krbových kamen s dvojím spalováním. Naleznete zde kvalitní. Litinová krbová kamna LINCAR MONELLINA 1N. Pokud však chcete maximálně ušetřit na topivo a navíc se chovat ekologicky, můžete zvolit nejmodernější kamna s terciálním spalováním.


Jde o spalovací proces, který zužitkovává zbytkové hořlavé plyny, které by za jiných okolností odešly nevyužity se zplodinami komínem. Prodlužuje se tak doba hoření, snižuje. Využijte energii tvořenou spalováním nejen k vytápění, ale zároveň k přípravě pečených pokrmů.


Vyzkoušejte klasické pečení jako za starých časů. Zjistíte, že pečeně nebo bábovka může. Možná si říkáte, proč řešit jaký vývod mají kamna mít, nebo dokonce je podle něj i vybírat. Horní, nebo zadní, vždyť to je jedno. Obzvláště v případě, že vám při výběru záleží hned po výkonu a dalších parametrech i na designu krbových kamen.


Dovre Sense 1- litinová krbová kamna. Moderní litinová krbová kamna Sense s terciálním spalováním , výkon kamen kW. Vnější opláštění je nabízeno v několika barevných variantách pálené keramiky – bordó, zelená, bílá se vzorem pavučiny, mramor. Konstrukce pod kachlemi je velmi robustní, zhotovení z oceli a litiny.


Proto také celková hmotnost činí poměrně velkých 1kg. Rozměry jsou 906x495x4milimetrů, průměr kouřovodu činí 1mm a spotřeba je relativně nízká – kg za hodinu. Pořiďte si litinová kamna DOVRE od autorizovaného prodejce.


Kamna s terciálním spalováním. Velmi efektivní jsou kamna s tzv. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Některé krbové vložky mají přívod řešený.


Litinová krbová kamna s terciálním spalováním

Norská kamna prezentuje tradiční velkovýrobce krbových kamen a krbových vložek. Francouzská firma Invicta se řadí mezi největší výrobce kamen na světě. Jedná se o luxusní celolitinové kamna s ekologickým spalováním Flamme Verte. Novara s výměníkem se dodává jako set, což znamená, že obdržíte zvlášť těleso krbové vložky a výměník. Krbová vložka je připravena ihned pro instalaci na komín a zapojení do provozu.


Jakmile budete mí funkční. Nordica nabízí všechny druhy kamen ať už jsou to litinová , kombinace litiny a oceli, kachlová částečně i celkově, obklady z kamene - mastku. Velice úsporné řešení pro novostavby, kde není nutno budovat přípojku na plyn.


Jejich propojením s radiátory v celém domě zajistíte rychlé vyhřívaní všech místností a napojíte-li je na bojler, budete mít během chvíle i teplou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky