pátek 23. března 2018

Altech fasády

AlteCh Mladá Boleslav patří již řadu let mezi přední české a zrealizovanými zakázkami prověřené dodavatele lehkých obvodových plášťů, vnitřních prosklených konstrukcí a plastových oken a dveří. AL-TECH oferuje produkty oparte na wypróbowanych i uznanych systemach firm Aliplast, Aluprof i Schüco. Wykorzystywane przez nas profile pozwalają osiągnąć wyjątkowe właściwości statyczne oraz odpowiednie parametry termoizolacyjne i akustyczne. Podání žaloby společnost podle Anderleho vnímá jako projev právní opatrnosti. Hliníkové prosklené fasády , provětrávané fasády s moderními obkladovými materiály, automatické dveře a karusely, elektricky ovládané žaluzie, stínící lamely, střešní světlíky všech typů.


Interiérové prosklené stěny a obklady vnitřních stěn. Nasávání a odtah vzduchu z paty a vrcholu předsazené fasády byly doplněny mezerami mezi jednotlivými skleněnými profily v šířce mm, v části administrativy byly mezery z důvodu průhledu a přirozeného větrání zvětšeny na 2mm. Celkový počet motoricky ovládaných prvků fasády pro ZOTK byl navržen v počtu ks. Motto, O společnosti, AlteCh.


Pfi návrhu jeho velikosti také mimo jiné zohlednéte orientaci tohoto vstupu vúti svétowým stranám, respektive vúti povëtrnostnim podmínkám. Nasze ściany osłonowe produkujemy w oparciu o stworzone z tą myślą systemy Aluprof i Aliplast. Proponujemy system słupowo-ryglowy lub system ścian.


Hliníkové systémy pre okná, dvere, fasády , svetlíky, protipožiarne konštrukcie Fasády pre inteligentné budovy Poradenská služba a technický servis pre architektov, projektant. Okna, dveře a fasády Schüco je jedním z předních prodejců vysoce kvalitních okenních, dveřních a fasádních systémů z hliníku, plastu a oceli. Po uvalení nucené správy na financující banku IPB prodal akcie IPS společnosti Skanska. Společnost DCD IDEAL spol.


Vyrábíme a prodáváme žaluzie do plastových oken a eurooken, sítě Vyrábíme a prodáváme žaluzie do plastových oken a eurooken, sítě proti hmyzu, předokenní rolety a garnýže. Prodáváme a montujeme plastová okna a eurookna. ALTECH MLADÁ BOLESLAV , s. Podání ľaloby společnost podle Anderleho vnímá jako projev právní opatrnosti. Plastová a hliníková okna a dveře, požární uzávěry, garážová vrata, hliníkové fasády. Kompletní pozáruční servis.


Vývoj a výroba plastového profilového systému HORIZONT PS pro okna a dveře. Výroba, prodej a montáž. Vítejte na stránkách MB-FINESTRA Oficiální stránky firmy MB-FINESTRA s. Okna, dveře, prosklené nástavby, zimní zahrady, zasklení balkónu, střešní zasklení, přístřešky, domovní dveře, okenice, rolety a raffstory pro novostavbu a renovaci. Klipsch Klipschorn and La Scala loudspeakers, truly legendary all-horn speakers made by Southern gentleman and acoustic genius Paul W. Both are still being made. Paul had a wonderful dry humor and a good-natured mischievous streak: he referred to his sketches and drawings as.


Tepelný audit, projekty, jednání s úřady, dotace, úvěry, realizace a kolaudace-servis pro panelové domy. Reference, LIGHTMARKET. CZ, v případě zájmu o naše produkty nebo spolupráci nás kontaktujte pomocí registračního formuláře, telefonem nebo mailem.


Hlavní náplň činnosti proto zůstává problematika obvodových plášťů budov. Zabýváme se obory zimní zahrady, plastová okna a kovové, hliníkové dveře. Klikněte pro více informací. Dbaj o swoje zdrowie i bezpieczeństwo. Pamiętaj o myciu rąk oraz izolowaniu się od innych osób.


Możesz też zapoznać się z przygotowanymi przez nas materiałami o tym, jak dostosować się do obecnej sytuacji. Vaše osobní údaje v souvislosti s Vaší živností v rozsahu: jméno, příjmení, web, IČ, DIČ, adresa, číslo mobilního telefonu a e-mail, evidujeme a uveřejňujeme na našich stránkách z oprávněného zájmu, neboť přímo či nepřímo zprostředkováváme realizaci a reklamu Vašich služeb, uveřejněním Vašich údajů umožňujeme Vašim aktuálním nebo potenciálním. Palmovka - výroba Al oken pro Altech.


Rustonka - výroba Al oken pro Altech. Areál PM - dodávka a montáž Al oken 2. RD Kesnerka - dodávka a montáž Al okna a dveří. RD Podolí - posuvné dveře. MV ČR - interiérové dveře. Fasády jsou u obou objektů provětrávané s přírodním kamenným obkladem a tepelnou izolací z minerální vaty kotvenou k železobetonové konstrukci obvodových stěn.


Použitý materiál fasády – světlá žula – je odolný proti povětrnostním vlivům a umožňuje dlouholetou patinaci. Díky tomu si domy zachovají svůj vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky