pátek 16. března 2018

Krbové systémy

Naša spoločnosť sa zaoberá výstavbou krbov a predajom krbových vložiek, pecí, kachlí, sporákov, elektrických a biokrbov a spotrebného. Krby, kamna, kotle, krbové vložky, solární systémy a mnoho dalších produktů z oblasti vytápění a úspor energií. Vše zajišťujeme včetně prodeje, poradenství, montáží a veškerého servisu k produktům námi nabízeným! Malobchodná a veľkoobchodná sieť špecializovaných kamenných predajní v SR - najväčší internetový e-shop pre krby - kachle - komíny.


Tieto súbory cookie sú nevyhnutné pre fungovanie webových stránok a nie je možné ich vypnúť v našich systémoch. Zvyčajne sa nastavujú iba ako reakcia na akcie, ktoré ste urobili, ktoré predstavujú žiadosť o poskytnutie služieb, ako napríklad nastavenie vašich osobných preferencií, prihlásenie alebo vyplnenie formulárov.

V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Tepelný šok je náhla zmena teploty, na ktorú je obzvlášť háklivá šamotová vložka osadená v komínových systémoch. Tepelným šokom môže dôjsť k trvalému poškodeniu šamotovej vložky prasknutím, ktoré sa vzhľadom na monolytné zlepenie celého šamotového systému vložky prenáša z jednej vložky na druhú. Komínové systémy a nerezové komíny: k doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naše společnost Vám nabízí na českém trhu kvalitní komínové systémy VLASTNÍ VÝROBY s keramickou vložkou pro Vaše kotle, krbové vložky, kamna. Máte spoustu možností si vybrat v nejpoužívanějších průměrech, jedno a dvouprůduchové provedení.

V současné době k oblíbeným druhům komínů patří krbové komínové systémy. Ty jsou vyrobené z nerezové oceli. Zde je nejdůležitější dbát na bezpečnost a přístup k ústí komínu, jelikož se jedná o komín bez neúčinné výšky. Krbové vložky a krbová kamna v nabídce máme široký sortiment spotřebičů tuzemských a zahraničních výrobců.


Krbová kamna a vložky základních levnějších modelů po velmi luxusní výrobky. Nabízíme poradenství při výběru vhodné krbové vložky nebo krbových kamen. Posouzení je v závislosti na stavu nebo výběru. Nabízíme krby , kamna, kotle, krbové vložky, solární systémy a mnoho dalších produktů z oblasti vytápění a úspor energií.


Provádíme práce vodo, topo, plyn,. Naše sezónní akce na jednotlivé typy krbů , kamen a příslušenství. Věříme, náš úspěch závisí na spokojených. Interiérové a exteriérové komíny a komínové systémy Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Ponúkame Vám krby a krbové vložky od známych výrobcov. V ponuke máme kompletné príslušenstvo k stavbe a údržbe krbov. Veríme, že si z našej bohatej ponuky krbov vyberiete.


Naše krby a krbové pece sú tu pre Vás.

Ak teda máte záujem o krb, neváhajte nás kontaktovať. Komín by mal byť dôležitou súčasťou každej stavby. Krby či kachle prinášajú nášmu obydliu to pravé teplo domova. Len kvalitný komínový systém sa vám o toto teplo bezpečne postará.


Je veľmi dôležité, aby celý komínový systém spĺňal všetky bezpečnostné požiadavky európskych noriem. Ocelové kouřovody mm Ocelové kouřovody jsou určené k odvádění kouřových plynů pro kotle na tuhá paliva, krbové vložky a kamna. Všechny části jsou vyrobeny z vysoce jakostního ocelového plechu o tloušťce mm opatřené základní žáruvdornou černou barvou.


ZOP krby Slovensko dodáva krby, krbové vložky, záhradné krby, komíny, krbové kachle a kompletný sortiment materiálov a príslušenstva pre stavbu krbov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky