pátek 30. března 2018

Oběžné kolo ps 12

Oběžné kolo PSAuthor: Požární bezpečnost s. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Technický popis přenosné motorové stříkačky PS R1. Zabýváme se prodejem a servisem hasičské techniky.


Opravy PS , prodej hadic, hasičských přístrojů, zásahových obleku, armatury a vše pro požární sport.

Stažení katalogu náhradních dílů pro PS naleznete zde:$1Katalog a schéma dílů PS 12. ND PS- čerpadlo - oběžné kolo Sport M98. Výroba nových sportovních čerpadel a jejich optimální slazení s motorem (druhů). Home Ceník úprav PS.


Plášť oběžného kola na PS 12. Základní vnitřní průměr je 2mm. Na přání lze upravit na větší průměr.

Nabízím k odprodeji sací víko a oběžné kolo na PS - -klasika. HASIČSKÉ STŘÍKAČKY PS - 12. O nás Výroba PS - Sport Média Kontakty Náhradní díly Ceník. Rozšířené klasické oběžné kolo do PS - 12. Nejlevnější úprava čerpadla spočívající ve výměně kola.


Nová vodní pumpa - Nové palivové čerpadlo - Chlazená olejová vana - Hlava. Zrod SPORT SERVIS PS je spojen s obdobím rozmachu požárního sportu. C, rozteč šroubů na uchycení 50cm, oběžné kolo průměr listů 40cm.


Možnost osobního převzetí nebo zaslání poštou. Nezapomeňte před odesláním objednávky v poznámkách upřesnit rozměry kola, např. V menších průměrech vhodný i pro. Stříkačku tvoří benzínový motor a čerpadlo umístěné v trubkovém rámu.


Stříkačku PS lze přenášet čtyřmi osobami a tak ji dopravit k vodnímu zdroji v nepřístupném terénu. Stříkačka PS (záložní) - upravené oběžné kolo čerpadla, úprava statoru čerpadla a rozdělovače vody, dvoukomorový karburátor, regulace předstihu zapalování, chlazení oleje. Výstroj a výzbroj pro hasiče, vybavení pro požární sport.

Boty, přilby, vyprošťovací nástroje, hasící přístroje. V katalogu nemáme podrobnější informace o ps 12. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Motor Čerpadlo stříkačky pohání zážehový vodou chlazený čtyřválcový motor motor Škoda Octavia Super Chlazení motoru je nepřímé (dvoukruhové) 1. Přenosná stříkačka PS. Sedlatice, sdh Nesvačilka, sdh Dolní Němčice B, sdh Hornice.


Jsou poháněny elektromotory přes řemenový převo oběžné kolo je nasazeno letmo na hřídeli. Kalové čerpadlo PS slouží k čerpání jak čisté, tak i silně znečištěné vody, splašků, kalů a septiků až do výšky metru. SDH Velké Hamry PS - 12.


Díky své robustní konstrukci a velmi odolnému litinovému oběžnému kolu je vhodné i do výkopu, stavebních jam a podobně, kde čerpaná kapalina obsahuje drobné kaménky a písek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky