pondělí 26. března 2018

Kogenerační jednotka ceník

Pokud nebude využito veškeré vyrobené teplo, nebude zelený bonus přiznán pro celkové množství vyrobené elektřiny, nebo se může stát, že nebude splněna podmínka úspory primární energie a bonus nebude vůbec přiznán. Návrh velikosti kogenerační jednotky se tedy řídí především podle možností využití tepla. Nabízíme omezený počet nových typů kogeneračních jednotek za zvýhodněné zaváděcí ceny.


Jedná se o nejnovější kogenerační jednotky, které cenově zvýhodňujeme z důvodu rychlejšího uvedení na trh. Plynem poháněná kogenerační jednotka (BHKW) vyrábí současně teplo a elektrickou energii.

Svým výkonem je dimenzována pro bytová zařízení a komerční provozy. Kogenerační jednotky Zeppelin CZ mohou spalovat zemní plyn, motorovou naftu, i rozličná alternativní paliva. Jsou určena pro synchronní provoz se sítí nebo pro ostrovní provoz. Konstrukčně jsou realizovány v provedení do strojovny, s protihlukovou kapotou nebo v kontejneru. Výkonový rozsah je od 4kWe do MWe v jednom stroji.


Dochází tím k úspoře nákladů na energie. Při instalaci a plném využití kogenerační jednotky se tak její uživatel stává energeticky soběstačným a nezávislým. Kogeneračné jednotky na kľúč - návrh, projekcia, výroba, dodávky, inštalácie, servis.

KGJ značky Martin Power s motormi MAN, Liebherr, MTU - Rolls Royce. NOVINKA – nová kogenerační jednotka za zaváděcí cenu, bližší informace zde. Pro konkrétní nabídku kontaktujte prosím naše obchodní manažery. Při použití technologie SCR.


Zabýváme se vývojem, výrobou, provozem a servisem kogeneračních jednotek. Elektřina z mikrokogenerační jednotky se používá pro vlastní spotřebu objektu, v němž je jednotka umístěna nebo je možné ji dodávat do sítě. Teplo z kogenerační jednotky se využívá k vytápění a přípravě teplé užitkové vody. Jak funguje kogenerační jednotka. Použití akumulace umožňuje udržet kvalitu dodávek tepla na vysoké úrovni a také prodloužení provozní doby kogenerační jednotky a tím zvýšení efektivity provozu.


Mimo jiné slouží akumulace také k dodávkám tepla do navazující soustavy v době, kdy je kogenerační jednotka mimo provoz. Jako médium pro akumulaci tepla je. Nabízíme vám výfukové systémy šité na míru pro kogenerační jednotky. S podporou kompetentních plánovacích expertů Jeremias se tak pro každou kogenerační jednotku s výkonem nižším než kW až po výkon vyšší než kW najde správně dimenzované řešení. Oproti klasickým elektrárnám, ve kterých je teplo vzniklé při výrobě elektrické energie vypouštěno do okolí, využívá kogenerační jednotka teplo k vytápění.


Princip trigenerace je kombinovaná výroba elektřiny, tepla a chladu, technologicky se pak jedná o spojení kogenerační jednotky s absorpční chladicí jednotkou. Trigenerace je společná výroba elektřiny, tepla a chladu.

Ke kogenerační jednotce, která vyrábí elektřinu a teplo, se přidá tzv. Nejmenší kogenerační jednotkou na českém trhu je nová jednotka řady Micro o elektrickém výkonu kW, jejíž prodej firma TEDOM plánuje zahájit v průběhu letošního března. Jako zdroj tepla a elektrické energie má nalézt uplatnění zejména v malých provozovnách a penzionech.


Prodám kogenerační jednotku o elektrickém výkonu kW , tepelný výkon kW. Motor_ průmyslový motor Ford TSG4určený pro provoz na zemní plyn. Veškeré náhradní díly na motor jsou běžně dostupné u prodejců Ford.


Vysoká účinnost a nízké servisní náklady zajišťují rychlou návratnost investice. Technologie kogenerace na míru - Individualizace projektů - Zakázková výroba ve stylu špičkových manufaktur - Více než 2kogeneračních jednotek po Evropě - Vášeň pro technologii - Důraz na servisní zajištění - let - tradice - jistota kvality. Kromě sériové výroby jsou speciálně vyráběny i. Kogenerační (mikrokogenerační) jednotky využívají různé technologie, z nichž nejpoužívanější jsou na bázi spalovací motorů. Princip funkce mikrokogenerační jednotky Elektrická energie vzniká ve všech elektrárnách roztočením elektrického generátoru pomocí turbíny. Mini- kogenerační jednotka Vitobloc 2EM-sériově pro nasazení jako záložní napájecí zdroj a pro ostrovní síť.


Tak může být v případě výpadku elektřiny část nemovitosti zásobována vlastně vyrobenou elektřinou. Jednotka MASTER LITE je redukovanou verzí ostatních MASTERů, má pouze TCI výstupy. Jeho jádrem je kogenerační jednotka nové generace – spalovací motor s generátorem, který ze zemního plynu vyrábí teplo a elektrickou energii s vysokou účinností (cca ). Motor pohání generátor, který vyrábí elektrickou energii.


Vodní chlazení motoru je zdrojem pro vytápění a přípravu teplé vody. Již při uvádění do provozu bylo jasné, že kogenerační jednotka sice ušetří na nákladech za energie, zároveň je ale velmi náročná na údržbu, částky se pohybují v řádech milionů. Z ročního provozu nyní vyplynulo, že systém provozování není vyvážený.


Systém netvoří finanční rezervu na budoucí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky