čtvrtek 15. března 2018

Zahradní krb na dřevo

Betonový zahradní krb na dřevo. Ve většině zahradních krbů nelze topit klasickým dřevem, je nutné používat různé druhy uhlí či briket. Jde především o krby, které zakoupíte v různých marketech za pár korun. Kvalita materiálu, z kterého jsou tyto krby vyrobeny, není taková, aby se v nich mohlo topit dřevem.


Venkovní krb nebo udírna na zakázku. Na míru pro vás vyrobíme venkovní zahradní krb nebo udírnu do vaší zahrady, pergoly, altánu či restaurace.

Dokážeme splnit i ty nejnáročnější požadavky na vzhled a originalitu zahradního krbu nebo udírny. Detail produktu Do obchodu. Kromě příjemných chvil je i ideálním doplňkem každé zahrady.


Zahradí krby na biolíh mohou být ozdobou i vaší zahrady, terasy, pergoly nebo bazénu. Neváhejte a vyberte si zahradní bio krb. ZNAČKOVÝ VENKOVNÍ BETONOVÝ ZAHRADNÍ KRB CRAFTFIELD CARMEN.


Rozhodli jste se pro krb na dřevo ? V tom případě vám doporučujeme použít krby - krbové vložky, které můžete snadno napojit na rozvod teplého vzduchu do okolních místností, nebo přenášet teplo do systému topení pomocí krbu s výměníkem.

Pro přípravu lahodných masových specialit a dotvoření gurmánské atmosféry si můžete vybrat speciální zahradní krby nebo grily dle bohaté nabídky vždy s dárkem, který potěší. Krby na dřevo dokáží podpořit designový výraz. Za nejlepší dřevo na uzení je v našich luzích a hájích označována jednoznačně švestka nebo trnka, tu můžete vhodně doplnit bukem a na dovonění přidat trochu toho jalovce. Odměnou za vaši péči a důkladnou volbu otopu bude lahodná chuť uzeného masa či sýra. Pizza pec, gril a krb , to je zahradní sestava Antille.


Na levé straně je samostatná šamotová pec na pečení pizzy, koláčů i masa. Na pravé straně je gril na dřevěné uhlí s bio grilem z nerezové oceli o. Jiným příslušenstvím vhodným pro náš zahradní krb může být také kotlík. Kotlík si majitel nechal speciálně zhotovit z nerezového soudku na pivo.


Má poměrně velký objem, takže může pohostit několik hostů. Díky držáku na zavěšení může majitel do pekáče vkládat suroviny bez hrozby popálení. Výrobci většinou doporučují používat jako palivo pouze dřevěné uhlí. Bohužel - není možné spalovat dřevo. Levné zahradní krby - velký výběr naleznete online na BauMax.


Zahradní krb můžete pořídit jako typizovanou stavebnici. V naší nabídce najdete jak rustikální krby, vhodné pro milovníky starších designů, tak i zahradní krby moderního vzhledu, které oslní svým nadčasovým designem. Všechny zahradní krby Vám doručíme zdarma po celé ČR.


Optimálním palivem pro zahradní krby je čisté suché dřevo bez příměsi pryskyřice, které netvoří dým a příjemně voní.

Na opékání a grilování se v současnosti samozřejmě nejvíce využívá dřevěné uhlí. Užijte svůj zahradní krb se vším všudy a podívejte se také na nabídku krbů a kamen. Vozík a zásobník na dřevo ke krbu a krbové nářadí.


Velmi atraktivní vzhle novinka na trhu v ČR! Kvalitní zahradní betonový krb – vyroben v Německu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky