čtvrtek 22. března 2018

Designové panely na stěnu

Realizace a výroba pohledových designových panelů a dekorací na stěnu , za tv, nebo jako dekorativní prvek do předsíně, komerčních prostor. Možnosti montáže zavěšením, nebo lepení přímo na zeď, jako předstěna s LED podsvícení. Některé z nich vznikaly na slunci, dešti a větru sto let! Dřevěné obkladové panely na stěnu jsou jedinečný ručně vyráběný výrobek. Pouze několik čtverečních metrů panelů na obložení stěny dodá interiéru a Vaší místnosti nezapomenutelný akcent a vytvoří vřelost a útulnost.


Systémové panely SP 4neposkytují však jen zajímávé dekorační akcenty, ale i čistý požitek z bydlení.

Díky designové liště, je možno integrovat další. Při vytváření designů na dekorativních obkladových panelech zvažujeme jejich formu. Dekorativní výzdoba stěn v interiéru.


Tapety na zeď a jiné designové dekorace na zeď jsou doslova módním hitem a natrvalo se staly součástí našich domovů, kanceláří, obchodů, restaurací či hotelů. Jednou z předností našeho e-shopu je velmi široká nabídka moderních tapet na zeď a dalších dekorací. Nabízíme různých dekorů Nahradí designové velkoformátové obklady i moderní stěrky a nepoznáte rozdíl! Klademe důraz na design vzorů a textur povrchu, které jsou díky speciální 3D technologii k nerozeznání od skutečných materiálů.


Mějte prosím na paměti - Walls4You není dodáván s opakováním vzoru designu.

Tapety, individuálně tištěné, originální motivy, volba materiálu a velikosti. Individuální úprava motivu dle požadavku. Plocha jednoho panelu je 4m2. D obkladové PVC omyvatelné panely na stěnu v rozměrech v. Vyberte si designové luxusní moderní povrchy pro interiér a pro exteriér. Moderní betonové stěrky použijete téměř kdekoliv.


Panely do kuchyní, WC a koupelen. Jsou vhodné na fasády, do koupelny, nebo na schody vedoucí třeba do ateliéru. Pomůže vám k tomu jednoduchý workshop, na kterém vás zaškolíme.


Betonové stěrky zvládnete aplikovat svépomocí. Proto si můžeme dovolit vyrábět i luxusní designové samolepky na stěnu do bytu i pro děti. Proto nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám vyjdeme vstříc. Samolepky na zeď jsou naše záliba, takže. Posunou Vaše bydlení o kategorii víše.


Spojených státech vybrány návrháři interiérů za nejvíce inovativní a ekologicky šetrný výrobek roku. V nabídce najdete i samolepící 3D mozaiku nebo obkladové panely za kuchyňskou linku. D stěnové panely jsou navrženy tak, aby spolu tvořily vzor.

Designové věšáky SIRO se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a vlastním jedinečným designem od předních rakouských návrhářů. Obkladové panely ze dřeva a imitace dřeva z betonu. V nabídce máme věšáky kovové, věšáky dětské, věšáky na stěnu , věšáky do haly, věšáky do předsíně , věšáky na zeď , věšákové lišty atd. Projděte si naši nabídku na designové nástěnné hodiny, z nichž si určitě vyberete.


Najdete zde spoustu zajímavostí, rarit i pozoruhodností, které by mohly osvěžit váš domov či kancelář. Vybírejte designové hodiny na stěnu na Hodinářství. Podobné motivy zpět na celkový náhled kategorie - Tapety- Designové panely Tapetové design panely -0- Designová tapeta (tapetový panel-pruh) v různých šířkách s možnosti volby barvy pozadí a materiálu tapety. Designové hodiny v mnoha provedeních a variantách jedině v našem e-shopu!


Další možnosti změn na přání (viz. více fotografií). Nabízíme kvalitní výrobky a příslušenství v kategorii 3d panely za výhodné ceny. Většinu zboží máme skladem a poskytujeme poradenství v oboru zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky