středa 21. března 2018

Hladinový spínač pračka

Hladinový spínač pračka

Pridať do zoznamu prianí. Zobrazené položky až z (stránok). Hladinový spínač pro automatické pračky ARDO , EUROTECH , MALBER. Možno zapojení na kontaktů. Používáno u modelů A600X NT , A800X NT.


Hladinový spínač pračka

Kde koupit hladinový spínač ? Pokud se rozhodnete změnit hladinový snímač, je třeba jako náhradu použít tlakový spínač od stejného výrobce jako vaše pračka. V servisních centrech a specializovaných prodejnách najdete nejširší nabídku různých částí. Pokud náhradní díl není k dispozici, můžete objednávku. V případě poruchy s tlakovým spínačem ( spínač hladiny) se stroj může zastavit ve středu cyklu a odmítá pokračovat v práci. V tomto článku budeme brát v úvahu zařízení přístroje, jeho hodnotu v práci pračky.


Naučíte se kontrolovat a nastavovat tlakový spínač sami. Podle zákona o evidenci tržrb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Internetový obchod Práčky Umývačky Sušičky Spínače hladinové. Táto stránka používa iba súbory cookies nevyhnutne potrebné pre jej funkčnosť. Nejbežnější hladinový spínač pračky neboli presostat.


Hladinový spínač pračka

Tato součástka odesílá do programátoru informace o stavu hladiny vody v nádrži. Tento díl hlídá výšku hladiny vody v pračce, aby nedošlo k její přetečení. Pokud pračka při praní přetekla, pak je s největší pravděpodobností vadný hladinový spínač a je potřeba ho vyměnit za nový.


Ak sa rozhodnete zmeniť hladinový snímač, potom ako náhradu je žiaduce použiť tlakový spínač od toho istého výrobcu ako vaša práčka. V servisných centrách a špecializovaných predajniach nájdete najširšiu škálu rôznych častí. Druhé tlakové čidlo – hladinový senzor slouží k tomu, aby řídící desce sdělilo okamžitý tlak vody v pračce, který samozřejmě se stoupající hladinou také stoupá.


Podle hladiny a fáze programu pračka řídí. Plovákový spínač pro kontrolu hladiny. Magnetický spínač hladiny se nejčastěji používá k měření hladiny kapalin v mnoha oblastech.


Nicméně pokud to není možné vzhledem k povaze média, například pokud je médium tak kontaminované, že by to mohlo bránit funkci magnetickému hladinovému spínači, pak jsou často. Reset chyby a oprava motoru výměnou uhlíků svépomoci. Po tejto prefukovačke práčka opäť vypína vodu ako má a eurá ostali doma. Vyčistil bych odpadové potrubí od vany do čerpadla, popřípadě ho vyměnil. Je tam někde hladinové čidlo.


To zřejmě hlásí programátoru, že je zaplavené. Pračka si pak myslí, že je plná vody a nespustí odstřeďování. A teď ať mě hangár zdrbe. Použití je vhodné pro jímky, studny, nádrže nebo.


Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru? V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům. Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Lze volit mezi funkcí dočerpávání a odčerpávání. Nastavitelné zpoždění (5-10s). Měřící frekvence Hz zabraňuje polarizaci kapaliny a zvýšené oxidaci měřících sond.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky