úterý 20. března 2018

Průtokový ohřívač 3 5kw

Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro. Voda přitékající do armatury je bezprostředně ohřívána a nezůstává ohřátá v nádrži jako je tomu u zásobníkových. Skladem, ihned k odběru ks. Průtokový ohřívač - kW na umvadlo či dřez vč.


Třístupňové nastavení výkonu 5kW - , 5kW - 5kW.

Ohřívač je umístěn pod umyvadlem nebo dřezem. Malý průtokový ohřívač vody pro tlakovou instalaci, ideální pro umyvadlo. Zapnutí ohřevu probíhá automaticky hydraulickým spínačem, při průtoku vody.


Některé ohřívače lze napojit na solární soustavu a ohřívač použít pouze k dohřívání. Kompaktní průtokový ohřívač MH 3. Výměník je možné použít v ohřívačích osazenými plastovými nebo ke. Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Elíz EL- průtokový ohřívač,-. Koupi jsem si prutokový ohřivač Admirál , 5kw se sprchou na nádobí. Provedl jsem instalaterské připojení a pak jsem zapojil elektriku včetně nulovaní.


Když jsem chtěl zapojit uzemění,tak jsem zjistil,že není svorka na drát. Otevřit spotřebič nejde,protože je zaslepen,aby se tan nikdo nedostal kvůli záruce. Lze připojit i ke speciální beztaké nástěné vodovodní baterii. Ohřev se zapne při průtoku vody ohřívačem.


Ušetří až energie oproti běžnému zásobníkovému ohřívači vody. Otevřená beztlaková instalace (s třícestnou armaturou). Speciální perlátor pro optimální a bohatý proud vody.


Můžete ušetřit až elektrické energie v porovnání s běžným bojlerem. Teplá voda je k dispozici ihned a po neomezeně dlouhou dobu. Umístění průtokového ohřívače v bezprostřední.


Energeticky úsporný přístroj pro ohřev vody bez tepelných ztrát. Nastavení přesné teploty. Mohu umístit průtokový ohřívač přímo do sprchového koutu?

Parametry ohřívače jsou: , 5kw krytí IPzapojený přes chránič a jištěním 16A na přímo do průtokáče. Opakované téma ke smazání! W v TECHNICKÁ DATA typy MH3. Tu lze na přístroji plynule nastavit mezi °C a °C otočným regulátorem.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Wterm, který používá zásadně originální náhradní díly. Konstrukční parametry jsou stejné jako u modelové řady MK-I a MK-II. Nejprodávanější modelová řada na trhu.


Přístupná cena, spolehlivost a nenáročný provoz řadí tuto modelovou řadu mezi nejžádanější na trhu. Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO 7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití pro umyvadlo, dřez apod. Každý je ocení v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky