pátek 16. března 2018

Výpočet radiátoru korado

Program pro přepočet tepelných výkonů RADIK. Přepočet tepelných výkonů podle uživatelem definovaných parametrů (teplota v místnosti, teplotní spá rozměry a tepelný výkon tělesa). Radiátory z České Třebové.


Největším výrobcem radiátorů na českém trhu je společnost KORADO z České Třebové. Otopná tělesa této značky jsou oblíbená pro jejich kvalitní zpracování, kompaktní rozměry, rychlé nahřátí i chladnutí, dlouhou životnost a cenovou dostupnost.

Rychlá a snadná výměna radiátoru ve čtyřech krocích bez řezání a svařování. Nejdříve vypustíme starý radiátor, pak následuje jeho demontáž, která nepředstavuje nijak náročný úkon. Poté odstraníme původní ocelové závěsy, na kterých byl připevněn původní radiátor. Pro odříznutí masivního kovu je.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Korado ) musí se radiátor vyměnit za větší.


Potřebujete poradit s výběrem radiátoru nebo s výpočtem potřebného výkonu?

Výše uvedený výpočet tepelných výkonů je pouze orientační. Popis Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru , který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti. Výpočet výkonu radiátoru je nezávazný. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů).


Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Pro volbu radiátoru je důležitý teplotní spád. Znamená to tedy °C vstupní teplota do radiátoru , 65°C výstupní teplota z radiátoru při teplotě v místnosti 20°C.


Vycházíte ze stavebních možností. Pro vás by to byl typ s výškou 554mm. Dobrý den, výpočet celkových TZ je výpočet tzv. TZ jednotlivých místností existují různé převážně placené SW nástroje, ale při troše fantazie můžete použít i již uváděnou kalkulačku s tím, že si každou místnost představíte, jako by to byl extra domeček a budete zadávat plochy. Přesné ceny deskových radiátorů KORADO najdete v ceníku.


Tento český výrobce mimochodem dodává na trh také koupelnová a článková otopná tělesa. Další užitečné informace obsahuje sekce návody. Multifunkční koupelnové radiátory KORADO.

Přemýšlíte o radiátoru do koupelny? Hledáte optimální způsob vytápění. Pro správný výběr potřebného radiátoru , zejména určení potřebného výkonu pro danou místnost je nejdůležitějším aspektem celková vytápěná plocha (celkový obsah, objem – m3). První krok: Vypočítat obsah, objem dané místnosti (jednotka pro výpočet je v metrech).


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na zadní straně radiátoru naleznete dvě horní a dolní příchytky pro snadnou instalaci.


On to vlastně není úplně výpočet , spíše návo jak na to. Přesně vám to spočítá jen projektant. Ale můžete to zkusit i bez něj.


Kromě stejných informací jako u kalkulačky byste měli také vědět, jaký je tzv. Což vede k energetické účinnosti a ekonomické úspornosti, zvyšuje se pocit tepelné pohody. Tato firma nabízí různé verze, ekonomický rozvod tepla a zkrácení doby nahřívání radiátoru. Tipy na radiátory pro ústřední topení.


Jedná se o typický deskový radiátor od firmy Korado. Zdravím, Mám od vás inštalované rozvody Alex so skrutkovačom systémom. Chcem si kúpiť u vás aj radiátory, keď už bude čas, ale idem robiť omietky a potrebujem tie rozvody ukončiť, resp pripraviť už na pripojenie k radiátoru. Pripojenie bude spodné a rozvody Alpex sú 16tkove.


Aké fittingy by som si teda mal u vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky