úterý 13. března 2018

Autoservis šimek teplice

Dále opravy klimatizací, převodovek a výměny autoskel. BLOKOVÁ VYJÍMKA - v odvětví motorových vozidel. Potvrzení o pokračování záruky v případě opravy neautorizovaným servisem v záruční době. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Dodávka s vlekeodtah po Teplicích v rámci opravy v našem autoservisu se počítá paušál včetně naložení a složení 80- Kč. Náš autoservis vám nabízí kompletní vyřízení pojistné události. Vaše vozidlo Vám nalakuje náš lakýrník s dlouholetou praxí, který pracuje pouze s kvalitním materiálem značky Spies Hecker.


Nezáleží na tom zda-li máte veterána nebo luxusní vůz. Klikněte zde pro úpravu nadpisu. Ceník poskytovaných služeb. Záruční a pozáruční servis automobilů všech značek, včetně pneuservisu, klempířských a lakýrnických prací, diagnostiky Bosch, Vag, Atal a autoelektriky.


Volná pracovní místa automechanik Teplice. Autoservis Šimek Pneuservis a autoservis všech vozidel. JAROSLAV FRIEDRICH autoservis U Kostela. Daniel Šimek - Teplice , Teplice. Provozní technici v dopravě Přijímací technik do autoservisu.


Teplice na mapě - klikněte pro seznam portálů 2vybraných měst České. Místo výkonu práce, Teplice. IMEK , Lubomír Šimek Hodonín. AUTOSERVIS Šimek - Teplice - Prosetice. Definujte své požadavky Napište jakou záležitost potřebujete vyřešit a my Vám navrhneme nejoptimálnější řešení, případně doporučíme spr.


Zdeněk Haramul ( Teplice - Prosetice) 14km. Opravy a prodej autochla. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Díky své vlastní zkušenosti tento autoservis rozhodně nedoporučuji! Většinu oprav provádíme po domluvě na počkání. Jedná se o rychlý a kompletní servis vozů osobních, dodávkových a menších nákladních. Zajišťujeme pro Vás kompletní služby autoservisu. Servis vozů všech značek, prodej, opravy a uskladnění pneumatik.


Jsme autorizovaným servisem a prodejcem originálních dílů značky FORD. Dále nabízíme instalaci sledovacích systémů Onisytem, odborné poradenství, správu firemních autoparků, tuning, pneuservis a vyřízení pojistných událostí. Své dobré opravy aut nabízí všem Zákazníků poblíž okresu Teplice.


Představí Vám ideálně přizpůsobenou nabídku - ověřte již dnes, nebudete litovat. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Všetko pre servis, opravu a údržbu automobilov.


Nabídka diagnostiky, inspekčních prohlídek, vyřízení STK a emisí. Máme pro Vás připraveny přípravky americké firmy BG, které se starají kompletně o Váš motor a palivovou soustavu, aby byla v té nejlepší kondici. Na základě našich zkušeností a praxe se ukázalo, že jen základní servis u vozů novější generace už není zcela dostačující.


Přípravky se starají o delší životnost jak motorového oleje tak paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky