čtvrtek 22. března 2018

Teploměr venkovní

Kuchyňské teploměry) Hodnocení produktu:. Během popíjení kávy se podívám na venkovní teploměr. Bohužel pro většinu z nás nereálné :). Velké venkovní teploměry, litinové, keramické, interiérové i venkovní. Alespoň tedy na chalupě, nebo o víkendu je to ale možné.


Venkovní rtuťový teploměr se již neprodává.

Teploměr je zařízení sloužící k měření teploty. Zajímá vás jaké je právě venku počasí? Stačí jeden pohled na venkovní teploměr a hned víte, jaká je teplota. Nabízíme venkovní teploměry, analogové s kapilárou i digitální s interním a externím čidlem,se solárním podsvícením, teploměry kalibrujeme, skladem. Nejen pro měření venkovní i vnitřní teploty a vlhkosti vzduchu se používá digitální teploměr.


Toto zařízení je zpravidla jednodušší a menší než běžná meteostanice, ale některé digitální teploměry vás překvapí funkcí indikace náledí, kalendáře nebo digitálního budíku. Tento teploměr můžete snadno nalepit na okno. Velký displej - velké číslice = snadno čitelný.

Je odolný vůči nepřízni počasí. Průměr 25cm, výška 114cm. Obor zabývající se měřením teploty se nazývá termometrie. Bezdrátový teploměr zvládne trojí měření teploty.


Vnitřní čidlo měří teplotu v pokoji, bezdrátový vysílač sleduje venkovní teplotu nebo teplotu dalších místností a druhý vysílač s voděodolnou sondou lze použít pro měření teploty např. Mějte přehled o teplotách. Tlačítko na teploměru umožňuje přepínat mezi teplotou naměřenou venku a vevnitř.


Během chladných měsíců potřebujeme zjistit, kdy se objevují první mrazíky, abychom se postarali o zahrádku před začátkem zimy, a naopak v létě se teploměry hodí přímo nám, abychom se v příliš velkém parnu nepřepínali. Vhodný pro měření teploty vody v bazénu, topení, úniky tepla, teploty u stropu apod. Pořiďte si jednoduchý teploměr v venkovním čidlem.


Eva Solo přichází s minimalisticky řešeným půlkruhovým venkovním digitálním teploměrem. Je vyroben tak aby odolal všem vrtochům počasí. Umístíte ho přímo na okno (z vnější strany) a díky velkým a čitelným číslicím na displeji pozorujte venkovní teplotu z pohodlí domova.


Digitální teploměr Hama s přísavkou pro snadné připevnění na okno. Lze jej jednoduše sejmout a znovu připevnit bez potřeby lepení. Z důvodu celostátní karantény je naše kamenná prodejna až do odvolání uzavřena. Prodejna nyní funguje pouze jako výdejní místo pro osobní odběr zboží, a to pouze pro zákazníky s již dopředu zaplaceným zbožím.


Umožňuje sledování MIN.

Sklad dodavatele Venko. Některé mají pokročilé funkce, jako je indikace náledí, kalendář, kuchyňská minutka nebo budík. Malý modrobílý smaltovaný teploměr s prolisem je určen pro venkovní i vnitřní použití.


Smaltovaný teploměr je vyroben klasikým nanášení smaltu stříkáním na plech, který má v horní části nanesen obrázek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky