pátek 30. března 2018

Správné chlazení pc skříně

Stačí při výběru brát v úvahu několik zásadních kritérií a jejich vliv na celkovou funkčnost produktu. Zcela zásadní roli potom hraje typ case podle rozměrů. Doplněno: Chlazení je jedna z věcí, kterým by se při návrhu počítače měla věnovat značná pozornost. Dnes se vám pokusíme dát malý návo jak správně a ideálně chladit PC a rozebereme dnešní možnosti chlazení PC všeobecně.


Chladící tunel aneb správné chlazení. Samotná montáž do skříní typu middletower a bigtower se dá zvládnou během asi půl hodiny maximálně a to si ještě stihnete udělat. Základem dobrého chlazení je kvalitní počítačová skříň ( case).


Ovládací a indikační prvky jsou umístěny na horní straně skříně. Tiché PC : Bez kvalitní skříně to nepůjde - LIAN LI PC -B20– Pokud chcete Mercedes mezi skříněmi, tak se poohlédněte po skříních firmy Lian Li. Jednotlivé typy skříní se od sebe liší svou velikostí, která předurčuje jaké a kolik komponent pojme, ale také to, jak efektivně bude uvnitř cirkulovat vzduch. V tomto případě nepůjde o ty skříně , do kterých si dáváme oblečení, ale o skříně , v nichž je umístěn hardware stolního počítače.


Současné procesory a grafické karty pro své obrovské výkony nezbytně vyžadují funkční chlazení. Právě to je jedním z hlavních úkolů počítačové skříně. Je s ním neuvěřitelný problém s přehříváním. Proto musím mít neustále otevřenou CASE.


Každý uživatel stolní počítačové sestavy by měl vědět, jak vypadá správné chlazení počítačové skříně. Správné tedy tím, že je především efektivní a odvádí většinu tepla pryč z počítačové skříně. Na následujícím obrázku můžete vidět správný systém chl. Prodam vodni chlazeni na pc - Hradec.


Společnost Lian Li vypustila na trh už řadu hliníkových stolků, které slouží zároveň jako skříně pro PC sestavy. Nové modely DK-05F a DK-04F ale mohou zaujmout svou novou výbavou, a sice elektrochromickým sklem, které můžeme nechat ztmavit. Celý trik spočívá ve správně navrženém chlazení , kde se ničím.


Kvalitní klimatizace: Správné chlazení pc skříně. Při správné volbě se vše vejde, ale pokud byste zvolili skříň s příliš malou výško (u midi provedení skříní spíše tedy s malou šířkou skříně , protože základní deska se umisťuje většinou svisle), nepovede se vám chladič vůbec instalovat. Skříně Big Tower poskytnou v průměru až externí pozice. Externí pozice – Do těchto pozic se montují Blu-ray a DVD mechaniky nebo čelní panely sloužící k ovládání ventilátorů či monitoringu PC.


Správné chlazení pc skříně

Nejenže se někdy prodávají jako smontované komplety, umožňují především správné uskladnění a chod celého počítače. I když vám kvalitní zdroj počet snímků za sekundu ve hře nezvýší, vyplatí se do něj investovat. PC skříně a zdroje spolu souvisí. Správné rozmístění ventilátorů zajistí optimální chlazení , což kladně ovlivní výkon pc sestavy. Skříně nabízíme jak malé (mini tower, mini ITX), tak střední (mid tower) a velké (tower).


Nesplněním této podmínky riskujete úraz elektrickým proudem. Fractal Design: tentokrát Mini ITX a vodní chlazení. Vyrobit individuální vodní chlazení , ať už pomocí trubek, či hadic. Vygravírovat prvky do počítačové skříně (sklo i plexisklo) Přidat a zakomponovat do počítače jakékoliv prvky, modely, objekty.


Vypáslé sáčko v perfektním stavu! Velmi pružný a přizpůsobivý materiál: bavlna, nylon, elastan. Rozměry ventilátoru jsou 1x 1mm, maximální hlučnost dB.


Vodní chlazení je zároveň velmi oblíbené u PC nadšenců díky širokým možnostem moddingu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky