středa 14. března 2018

Opravy čerpadel praha 4

Specializujeme se na prodej, servis a montáž čerpadel , kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. OPRAVY ČERPADEL Čerpadlo nebo-li pumpa dodává tlakovou energii tekutině, která jím protéká.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KLIMA RAPID - klimatizace, tepelná čerpadla, ventilátory, STASAN, s. Potřebujete vyčistit odpad?

Navrhnout realizaci studny? Váš starý ohřívač vody již dosluhuje? Pro tyto a další případy je zde společnost AQUA-THERMO spol. Praze, která se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej čerpadel. Naše obory činnosti: výroba rozvaděčů, servis a opravy elektromotorů, opravy elektrického nářadí, opravy čerpadel mnoha typů, opravy bazénových čerpadel , výroba rozvaděčových skříní.


Dále pronájem kalových čerpadel , měření stavu ložisek v elektromotorech. Provádím opravy čerpadel a domácích vodáren.

Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Značková čerpadla SIGMA. Odborný personál, konzultace zdarma. Prodáváme nová čerpadla a veškeré náhradní díly.


Obraťte se na profesionály v oboru oprav a servisu čerpadel , a rozhodně nebudete litovat. Realizujeme tlakové kanalizace, domácí vodárny, AT stanice, čerpadla do studní a do vrtů na čistou vodu. Zajišťujeme prodej, montáž i opravy čerpadel. Vyžaduje pouze zavěšení čerpadla pomocí pevné závěsné šňůry, nasunutí hadice k vývodu na čerpadle, kde se připevní svorkou. Naše společnost pokrývá v uvedených komoditách potřeby tuzemského trhu a čerpadla vyváží mimo jiné do evropských zemí, zemí bývalého SSSR, Asie a. Pumpa : prodej čerpadel a teplovodní techniky.


Opravy , půjčovna a prodej čerpadel. POSKYTUJEME POZÁRUČNÍ OPRAVY A SERVIS PRAČEK. Prahy: Kralupy nad Vltavou, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Panen. Praha - Modřany - ZlatéStránky.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

Distribuce probíhá od 08:do 11:hod. Zahrnuje česká i zahraniční čerpadla, mechanické opravy elektromotorů do 1kW včetně zajištění převinutí a zkušebního protokolu, opravy převodovek, variátorů, kompresorů, dmychadel, míchadel atd. Zahrnuje čerpadla kalová, teplovodní, bazénová, průmyslová, vřetenová či pro zasněžování a převíjení a opravy asynchronních elektromotorů jednofázových a třífázových do 1kW, vícerychlostních a elektromotorů ponorných.


Hlavní výhodou je široce rozvětvená síť snadno dostupných servisních center. Naši specialisté v regionálních servisních centrech provádějí odborné opravy a údržbu pro. Aktuální katalog firem v kategorii prodej čerpadel. Montáž, opravy a údržby vnitřních rozvodů studené a teplé vody, kanalizace, plynu, včetně montáže armatur, spotřebičů, provádění tlakových zkoušek, montáže, rekonstrukce, opravy , údržby topení, dále provádíme základní a dokončující práce související s. Zabýváme se výrobou a prodejem i servisem moderní techniky čerpadel , armatur a systémů pro všechny oblasti energetiky, průmyslu, vodního hospodářství či technická zařízení budov.


VHP - INSTALATÉŘI, spol. Na spotřebiče pro domácnost je záruka v délce měsíců od data prodeje. Dále prodáváme armatury, tlakové nádoby, domácí vodárny, hadice, ložiska, ventily, filtry. Nabízíme prodej a opravy čerpadel.


Závitové armatury dodávané do velikosti , uzavírací ventily, filtry, nerezová sítka, sací koše, zpětné klapky, zpětné ventily do světlosti DN 100. Expanzomaty pro topenářské systémy do. Elektromotory, Servis, rekonstrukce tepelných čerpadel , Čerpadla - opravy , Nářadí a nástroje - opravy Právě je zavřeno Příště otevřeno - dne 27. Naší hlavní specializací je oprava hydraulických čerpadel a hydromotorů. Opravujeme českou i zahraniční výrobu, a to především na zakázku.


Podle aktuální nabídky jsou některé typy hydromotorů a čerpadel dostupné i výměnným způsobem. Již se Vám nevyplatí oprava starého sporáku a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu sporáku získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky