středa 14. března 2018

Lidl objednat zboží

Naprostá většina zboží je dostupná okamžitě. Z technických a logistických důvodů vám ho odešleme až v první den platné akce. Nejsem spokojen(a) s kvalitou potravin. Kdy bude akční zboží opět v akci?


Zboží bylo při mém nákupu již vyprodáno.

V nabídce bude i zboží z nedávno skončených akcí. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Kartou lze provést libovolný počet transakcí až do vyčerpání.


O tom, že jsme Vámi odeslané zboží dostali zpět, Vás budeme informovat e-mailem Potvrzení o vrácení zboží. Vrácení peněz proběhne běžně do dnů od přijetí vráceného zboží. Prolistujte si na Kupi.

Jsme řetězec prodejen s potravinami ale i spotřebním zbožím. Pravidelně máme v nabídce tematické týdny národních kuchyní. Velkou část výrobků prodáváme pod vlastními značkami. Přihlaste se k odběru newsletteru Získejte přehled o aktuálních nabídkách Šipka vlevo. Doručení by mělo proběhnout do tří dnů od objednání.


Platit lze online kartou nebo dobírkou. Cena dopravy začíná na korunách, pokud je objednávka vyšší než tisíc korun, je doprava. Minulý týden jej začali testovat zaměstnanci řetězce, teď je přístupný i pro zákazníky.


Spotřební zboží , které tvoří obsah e-shopu, je možné objednat o týden dříve, než se objeví v prodejnách. E-shop chce v blízké době zavést i další velký řetězec, dm drogerie markt. Najdete tam tyto kategorie zboží : Móda, Dílny a zahrada, Sport a volný čas, Bydlení, Domácnost a Dětský svět.


Lidé si nakoupí všechno akční zboží z pohodlí domova. Zákazník tak může nakoupit i zpětně zboží , které si v akčních nabídkách vyhlédnul a týdenní akci nestihl. E-shop je v tomto ohledu daleko lepší, protože si můžete vše prohlédnout a objednat pohodlně z domova online.


Vše vrátíte prostřednictvím podacích a výdejních míst společnosti PPL, tzv.

Recenze, údaje o ceně, dostupnosti a cenách dopravy vám pomohou se lépe rozhodnout! Lidl shop vrácení zboží. Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Po úspěšném testovacím týdnu e-shopu, si už dnes můžete objednat zboží na stránkách lidl -shop.


Objednat si můžete jak z akčních nabídek, tak ze stálého sortimentu. Ten z devadesáti procent tvoří oblečení, obuv, sportovní potřeby, vybavení pro domácnost, zahradnické potřeby a potřeby pro kutily. V některých případech jsme z důvodu vyššího počtu skladů nucení odeslat zboží ve více balíčcích. Za zaslání zboží ale vždy samozřejmě zaplatíte jen jednou. Na webové adrese e-shopu tak nyní může objednávat každý.


Stejně jako kamenné prodejny, i na e-shopu se bude dvakrát týdně objevovat tematicky zaměřené zboží. Oproti prodejnám je ale možné objednat zboží z e-shopu o týden dříve, než na prodejny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky