pátek 30. března 2018

Dveřní mřížka hliník

Oproti ostatním výrobcům je naše mřížka teleskopická, čímž začistí otvor ve dveřích. Po domluvě možnost prodeje samotného zavírátka za 9-Kč s DPH, pokud již mřížku PTT4máte a potřebujete ji, například v zimě, uzavírat. NOVINKA jediná dveřní mřížka která má možnost ZAVÍRÁNÍ. V naší nabídce najdete základní povrchy jako jsou bílá, hnědá, stříbrná a zlatá.


Dveřní mřížka hliník

Instalace pomocí šroubů. Dveřní doplňky a příslušenství ke dveřím jsou nejen funkčním doplňkem, ale při správném výběru mohou tvořit i estetický a DESIGNOVÝ kousek Vaší domácnosti. PVC větrací mřížka se síťkou, pevnou žaluzií 154x1mm a přírubou Ø 1mm, bílá. VĚTRACÍ MŘÍŽKY máme skladem k okamžitému dodání.


Vybíráte nové větrací mřížky pro Váš projekt. Vybírat můžete z mřížek se žaluzií či ochrannou sítí proti hmyzu, v nabídce nechybí ani dveřní mřížky a jiné. Mřížka větrací ACT hliníková š. Bílé pĺastové ventilační mřížky. Stačí jen, aby jste si vybrali tu vhodnou pro vás.


Dveřní mřížka hliník

Pro tloušťku dveří: - mm. Kukátka, mřížky, dveřní zarážky hliník Nova-D URsatén 390. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Dveřní mřížka Dalap GM 475xje ideální pro vyrovnávání tlaků vzduc.


PVC dveřní větrací mřížka 462x1mm, bílá. Plastová větrací mřížka do dveří Dalap GP 4v bílé barvě je ideální pro vyrovnávání tlaků vzduchu v jednotlivých místnostech. Dveřní kliky, závěsy, zámky Kliky Madla Dveřní závěsy Zámky. Cobra větrací mřížka 1x 5Povrch: ZLATÁ.


Dveřní mřížka hliník

Obchod ověřený zákazníky. Nabízíme Vám zde větrací hliníkové mřížky v různých rozměrech a povrchových úpravách eloxovaný hliník , bronzový elox a mřížku v efektu nerez pro designové zakrytí odvětrání dveří, soklů, popřípadě zakrytí radiátorů. Dveřní výřez(mm) Zrušit všechny filtry všechny kategorie. Kovová dveřní větrací mřížka 475xmm, bílá.


V-lamelám (není vidět skrz) větrací plocha cm². ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Dostupné rovněž mřížky v provedení efekt nerez, bronz a zlatá. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu. Hliníková větrací mřížka Tonar.


Dveřní mřížka hliník

Prosím, použijte minimálně znaky! Povrchová úprava je provedena eloxováním. Otvory mřížky mají rozměry 5xmm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Větrací podélná kovová mřížka ze slitiny hliníku.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Digitální Wi-Fi video dveřní kukátko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky