úterý 13. března 2018

Čerpadla praha

Specialisté na čerpadla. Veliký výběr všech typů čerpadel a náhradních dílů. Záruční i pozáruční servis a poradenství v oboru. Prodej čerpadel a příslušenství.


Pomůžeme Vám vybrat kvalitní čerpadlo a příslušenství.

Nabízíme domácí vodárny, ponorná čerpadla do studny a vrtu, kalová čerpadla do septiků a jímek, drenážní, stavební, zahradní čerpadla. Sháníte tlakovou nádobu, snímač hladiny, zahradní hadici či armaturu? Vítejte na našich stránkách věnovaných čerpací technice. Zaměřením naší firmy Schwarz Pumpe s. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam.


Praha je servis a prodej čerpadel. Na český trh zavedla čerpadla značek CALPEDA a ZENIT, jimž také zajišťuje servis čerpadel.

Zároveň stála u zrodu Asociace odborných velkoobchodů AOV. Poskytujeme vlastní kvalitní servis, ve kterém operují zkušení pracovníci. Vážení obchodní přátelé,milí zákazníci, dovolujeme si připomenout, že náš velkoobchodní prodej pokračuje bez omezení, stejně jako servis a prodej náhradních dílů. V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu.


U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla. A na tom jsme založili naši obchodní filozofii - nechceme pouze prodávat čerpadla , ale chceme našim zákazníkům pomáhat s tím, čemu rozumíme a co nás baví. Proto se vždy snažíme, aby u nás byl výběr, nákup a používání čerpadla bez starostí.


Nejlepší čerpadlo je totiž takové, o které se nemusíte starat. SIGMA a domácí vodárny Darling. V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí.


Nakupujte u profesionálů. Aleš Polanecký – oběhová čerpadla Pořiďte si čerpadlo WILO od specialistů. Jsme specialistou v oboru čerpadel.


Najdete u nás široký sortiment výrobků mnoha technických typů a značek. Dodáváme oběhová čerpadla. Máme rovněž čerpadla kalová, teplovodní či ponorná.

Můžete si od nás pořídit čerpadla WILO a. Jsou nutná a nenahraditelná pro čištění vody v nově vyvrtaných. Klademe důraz na nabídku kvalitních a spolehlivých čerpadel. Zejména materiálové provedení odpovídá prostředí, ve které jsou čerpadla provozována.


V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem, čerpadla do suchých jímek, čerpadla se spouštěcím zařízením a další provedení. Nechceme totiž pouze prodávat čerpadla , ale chceme pomáhat s tím, čemu rozumíme a co nás baví. Vždy děláme všechno pro to, aby výběr, nákup a používání čerpadla byly bez starostí.


V naší nabídce najdete širokou škálu čerpadel, domácích vodáren a také bohaté příslušenství. U nás nakoupíte všechny potřebné komponenty, rádi s technickým řešením poradíme, díky letité praxi se oboru velmi dobře orientujeme. Wilo-Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla.


Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky