úterý 20. března 2018

Mobilní chlazení na mléko

V této sekci nabízíme kvalitní a cenově přijatelné chlazení na mléko pro malé farmy. K otevřeným chladicím tankům je možné jako příslušenství dokoupit tenzometrický vážicí systém pro stanovení množství mléka v tanku. Stroje - Chlazeni mleka bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Mobilní chladicí zařízení na mléko typu NS6-je vyráběno pro objem 2litrů. Nádoba je opatřena odnímatelným transportním víkem. Ve středu víka je umístěno hrdlo DN 1mm, které slouží k nalévání mléka a odběru vzorků.


Hrdlo je uzavřeno polyetylenovou zátkou. Obchod pro lidi, kteří chtějí mít vyšší komfort a chladnou hlavu na cestách. Chlazení mléka, chlazení na mléko , chladící zařízení na mléko , chladící tanky na mléko , chladící nádrže na mléko. Přihlášení Registrujte se.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Chladící tank na mléko Milkplan MPV 1l na chlazení mléka – otevřený chladicí tank o jmenovitém objemu 100l. Tank je moderní energeticky úsporné a robustní konstrukce pro chlazení nadojeného mléka. Tank je konstruován na zpracování dvou nádojů (max. množství mléka najednou nalité do tanku je polovina jeho pracovního objemu).


V naší nabídce najdete různé typy klimatizací DOMETIC určené na výše zmíněné aktivity. Tyto společnosti s více než letou tradicí výroby a vývoje jsou orientované na vás - zákazníky s vysokou mobilitou. Jejich cílem je umožnit vám zdržovat se mimo domu, aniž byste omezovali vaše pohodlí. V kategorii mléko najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Albert, Penny Market, BILLA. Nyní zde naleznete zlevněných produktů, největší slevu v této kategorii nabízí prodejce Albert na produkt Mléko trvanlivé Kunín - polotučné, jehož cena klesla o. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ALFA LAVAL, agregát k zavěšení na zeď, přímé chlazení lze postavit do konve nebo kýblu a pod. Použitím regulátoru tento tlak regulujete na požadovanou hodnotu, při našem sortimentu tedy nebo mbar.


Pokud již vlastníte takový regulátor, je nutno objednat spotřebič na tento tlak. Pokud zvažujete novou instalaci , můžete použít jednu, nebo druhou verzi. V Čechách, na Moravě i Slovensku je standard mbar.

Mobilní dojení Vývěvy a vzdušníky Chlazení na mléko Máselnice Přepravní tanky na mléko Čerpání mléka Pastery a výrobníky Mlékomaty Zpracovatelské linky na mléko Solné lizy Různé Mixéry a potravinové procesory Zemědělská a kom. Otevřený chladící tank o objemu 1litrů vyroben z nerezové oceli. Velmi silná tepelná izolace. Vertikální, válcový tvar s vrchním víkem. Zvířata - Chlazeni na inzerce.


Vybírejte z inzerátů. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky