středa 7. března 2018

Moderni krby

Moderní, luxusní a designové krby jsou naše vášeň. Vyrábíme ověřené krbové vložky Rubivia a vybíráme pro vás ty nejlepší značky krbů. Zajišťujeme spolehlivý servis a ve spolupráci se svými partnery.


Pro každého se zde něco najde. Od jednoduchých, ale velmi krásných bioethanolových stolních krbů přes elektrické po plynové krby , které mají výhřevnost až kW V klidu domova si prohlédněte naši širokou nabídku a pro radu a event.

Vám při kávě rádi ukážeme vše co probudilo Vaši zvídavost a Vy budete roky spokojeně. KK-M-Předběžná poptávka. Stavíme teplovzdušné krby , teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků.


Společnost HT-design, s. Krásna nad Kysucou už třináct let vyrábí exkluzivní krbové vložky a krbové pece, které nacházejí uplatnění v rodinných domech, hotelech či reprezentačních prostorách firem a institucí po celé Evropě. Nudí vás už běžné krbové obestavby? Chtěli byste mít doma něco extra?

Prohlédněte si naše originální 3D krby. D krby jsou krbové vložky zasazené do moderních obestaveb, které jsou rozvržené tak, aby vytvářely dojem prostorového ohně. Pojem moderní krby je do značné míry tekutý a každý z nás si pod tímto pojmenováním představí trošku něco jiného. Pro jednu skupinu jsou moderní krby potažmo moderní krbová kamna spojená především s designem, jasnými liniemi a netradičním vzhledem, který má v první řadě strhnout pohledy každé návštěvy, která vstoupí do místnosti. Kamnářství Lukáše Králíčka z Podbřezí nabízí kompletní stavbu krbů a krbových kamen.


Luxusní krby Focus jsou spojením unikátního designu a moderních technologií. Fotogalerie krbů v interiéru značky Focus nabízí vestavěné krby , hodící se do specifických interiérů i prostorové krby , které jsou symbolem exkluzivity a moderního designu. Račte vstoupit a zahřát se pohledem. V galerii najdete stavby krbů, které jsme realizovali pro naše klienty.


Máte vlastní představu o podobě krbu? Zašlete nám fotografii a my Vám krb postavíme dle Vašich požadavků. Série moderních krbů představují především design, který vhodně doplní současné interiéry.


Svou lehkou extravagancí na sebe poutají přiměřenou pozornost. Krby s výměníkem jsou specifické tím, že kombinují teplovzdušný přenos tepla s vodním, a díky tomu je dosaženo rovnoměrné rozložení tepla do všech vytápěných místností. Krby bez výměníku fungují na klasickém teplovzdušném přenosu, ale s mnohem větší účinností, než tomu bylo v minulosti.

Krby fotogalerie ukázky Námi realizovaných staveb moderních,rustikálních,kachlových,venkovních,zahradních a otevřený krbů a kamen. Tyto německé krby jsou vhodné do do domu i do bytu. Moderní krby HARK vynikají neuvěřitelnou účinností a výhřevností.


Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna. V této sekci představujeme ukázky krbů, které jsme schopni realizovat v souladu s vašimi představami. Finální výsledek může vypadat naprosto identicky, nebo může být upraven podle vašich dispozic a situace.


Krby převážně v moderním zpracování, realizace na Jižní Moravě. Spodní římsa mramor rosso. Všechny naše plynové krby jsou navrženy tak, aby vám poskytly maximální komfort a pohodlí. Svou exkluzivitou, funkčností, spolehlivostí a výhřevností jsou srovnatelné s krbovými vložkami na dřevo.


Proto doporučujeme věnovat volbě vhodného typu a provedení krbu dostatečnou pozornost. Krby Hlavní funkcí krbu je začlenění ohně do interiéru. Mnoho lidí rádo pozoruje oheň, protože tento živý element má příznivý vliv na naši mysl. Při pohledu na plápolajicí oheň na okamžik zapomínáme na všechny své starosti. Nechte se unášet tímto zázrakem přírody.


V našem internetovém obchodě nabízíme širokou škálu nabídky kvalitních krbů za dostupné ceny. Prodáváme krby různých druhů, stylů, barev a značek. Klasické krby , moderní krby , rohové krby , biokrby.


Celou nabídku naších krbů a jejich rozdělení naleznete v našem internetovém obchodě Levnekrby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky