středa 7. března 2018

Česká spořitelna george

Česká spořitelna george

Tím to však pouze začíná. Bankovnictví budoucnosti, které vám usnadní život. Přináší vám šikovný přehled výdajů, bleskurychlé zadávání plateb, chytré vyhledávání a spoustu dalšího. You can use it to make any domestic payment. The future of internet banking has a new name.


Česká spořitelna george

He can do more than regular internet banking. He will catch your eye with his attractive modern graphics, user-friendly interface and above all, original functions allowing you to conveniently manage your finances. Přidejte se k našim spokojeným klientům, kteří v nás našli partnera pro finance.


A stále se učí novým věcem! Chcete mít své peníze pod kontrolou za všech okolností, ať jste kdekoli? V neposlední řadě jí k tomu pomáhá i tradiční jméno, které dělá obzvláště konzervativnější části populace dobře. George is our new face in the digital world.


Česká spořitelna george

Pobočky (5poboček) má Česká spořitelna v každém větším a dnes už dokonce menším městě. Nejbližší pobočku najdete opět na webu. Unsubscribe from Česká spořitelna ? Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video?


Umí toho totiž opravdu hodně. Všechna tato rozhodnutí, týkající se celkové modernizace a digitalizace byla učiněna především s ohledem na klienty. I also share bills with friends and it is the simplest to scan an account number and transfer my share of a taxi ride, presents or a meal to my friends with a few clicks. Vaše Česká spořitelna Recent changes: Chcete, aby si Vaše trvalé platby daly o prázdninách také pauzu? Nově můžete na letní měsíce (červen a červenec, nebo červenec a srpen) přerušit trvalou platbu přímo v aplikaci.


Česká spořitelna george

Nechtěl jsem o tom psát i když je to velká věc a všichni na ni čekali, ale říkal jsem si, že neexistuje nikdo kdo by si zprávy nevšimnul, jelikož ji Česká spořitelna zobrazuje hned při vstupu do internetového bankovnictví, ale opět je tu menší chyba v použitelnosti, takže se “novince” budu trochu věnovat. Asi každému průměrně vzdělanému člověku, který má alespoň minimální přehled o tom, jak dnes banky fungují, tohle. ServisAndroid aplikace Mobilní banka. Moje zdravé finance Android. Mapa bankomatů a poboček.


Více svobody ve světě financí. Internetové bankovnictví jménem GEORGE je bankovnictví nové generace. Přesvědčte se o tom i vy! Intuitivní mapa všech bankomatů a poboček po celé ČR zde.


Pro potvrzení přihlášení nebo ověření odchozí úhrady již nevyužívá SMS zprávy telefonního operátora a komunikuje s bankou napřímo. Již nemusíte nic opisovat z telefonu do prohlížeče, žádná čísla, která Vám nedávají smysl, teď vše potvrdíte Vaším. Reprezentativní příklad v rámci Akce Až 1 úroků zpět.


Celkový dojem není vůbec špatný, jistě si zde najdete požadovanou finanční službu i vy. Velkou novinkou, se kterou Česká spořitelna přišla, je internetové bankovnictví George. Na to jsme mohli vidět řadu reklam v televizi, a které nahrazuje starší internetové bankovnictví SERVIS 2 který fungoval přes let. Skupina Erste přichází s novým internetovým bankovnictvím.


Určitě jste se už setkali s jeho novou verzí nebo alespoň o výzvách k přechodu na něj. Jde o internetové i mobilní bankovnictví, které v Česku uvedla jedna z našich největších bankovních institucí – Česká spořitelna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky