čtvrtek 8. srpna 2019

Dotykový teploměr

Další možnou volbou jak vytvořit kvalitní dotykový (povrchový) teploměr je vybrání vhodného teplotního čidla (s vhodnou měřicí hlavou pro Vaši aplikaci )a kontrolního teploměru. Jak vybrat infračervený teploměr. Ať už hledáte infračervený teploměr osobní nebo pro měření venkovní teploty, abyste si vybrali ten správný, měli byste vědět, podle jakých parametrů jej hledat. Nejprve vás proto seznámíme s pojmem Distance to Stop neboli s poměrem mezi vzdáleností a průměrem měřené plochy.


Teploměr patří do základní výbavy každé lékárničky.

Teplotu můžete měřit na čele, nebo v uchu. Záleží jen na vás, jaký způsob vám více vyhovuje. Součástí balení je i hygienických krytů a další lze dokoupit.


Zobrazí se teplota povrchu měřeného místa. Velikost měřené plochy odpovídá vzdálenosti teploměru od měřeného povrchu. Na přesnosti se podílí širokoúhlá sonda a předehřátý hrot pro spolehlivější výsledky.


Posledních naměřených hodnot se automaticky ukládá do vnitřní paměti.

Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění. Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Pro měření v konečníku. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Extra rychlý a přesný digitální teploměr Geratherm Rapi který změří teplotu dětí i dospělých během vteřin.


Rozsah povrchového teploměru: -50. C (krátkodobě až 500°C). Praktický a přesný dotykový teploměr. Velmi rychlá odezva měření. Ideálny pre rodiny s deťmi.


Merania: v uchu alebo na čele. Výsledok už za sekundu a tichý režim merania. Hygienický vďaka ochranným krytom na jedno použitie.

Jednoduché použitie, je robustný a spoľahlivý. Infračervený multifunkční digitální teploměr BabyTemp Vám umožní bezkontaktní měření jak tělesné teploty u dětí a dospělých, tak i teploty předmětů , povrchů a dalších (např. teplota pokrmů, kojenecké láhve, teplota okolí apod.). Přístroj uchovává až 30.


Měření je rychlé, přesné a 1 hygienické. Doba měření se pohybuje kolem minut. Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání. Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty. Senzor přístroje detekuje infračervené záření vyzařované z ušního bubínku nebo povrchu čela a během měření v uchu zobrazí výsledek měření již za jednu sekundu.


Při měření na čele se po ukončení skenování zobrazí nejvyšší naměřená hodnota. Do paměti teploměru se automaticky ukládá posledních výsledků měření. Ovládání je velmi jednoduché, nastavíte způsob měření a stisknete tlačítko. Záleží vždy na tom jakou teplotu a kde potřebujete změřit.


Jednou využijete vpichovací teploměry jindy například zase teploměry bezdotykové (infračervené teploměry) nebo třeba jen teploměry kapalinové, které stačí postavit nebo pověsit. Fluke 5univerzální kombinovaný infračervený a dotykový teploměr pro profesionály na topení, ventilaci, klimatizaci a chlazení. Prodej kvalitních teploměrů.


Thermoval jsou vysoce kvalitní teploměry od společnosti HARTMANN – RICO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky