čtvrtek 15. srpna 2019

Regulátor směšovacího ventilu

Regulace určená pro plynulé řízení 3- nebo 4cestného směšovacího ventilu řízení čerpadla ventilu. Regulátor směšovacího ventilu Tech CS-i-- Česká verze. REGULÁTOR PRO SMĚŠOVACÍ VENTIL Tech CS-i-1. Funkce: plynule řízení 3- nebo 4cestného směšovacího ventilu , řízení čerpadla ventilu , možnost řídit přídavné ventily pomocí modulů i-nebo i-1m, možnost připojit modul CS-5ETHERNET nebo WIFI RS, ochrana zpátečky, ekvitermní regulace a týdenní program, možnost připojit dvoupolohový termostat nebo s RS komunikací.


Princip činnosti Termoregulátor CS-4je určen pro obsluhu nebo 4-cestného směšovacího ventilu s možností připojení přídavného čerpadla ventilu. Teplotní regulátor směšovacího ventilu RT-je určený k plynulému řízení pohonu trojcestného ventilu za účelem udržení na jeho výstupu teploty určené.

MTRje regulátor PI určený pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a čerpadla v topném okruhu. Je vhodný pro řízení pohonu směšovacího ventilu a čerpadla s ohledem nejen na prostorovou teplotu. Podle zvoleného druhu (módu) regulace je možné, nastavením konstant, přizpůsobit regulaci danému systému.


To zajišťuje přesnost kontroly teploty na výstupu z ventilu. POZOR Jestliže regulátor ventilu pracuje ve společném oběhu současně s regulátorem kotle, je možné připojit čerpadlo k regulátoru kotle (výstup takového čerpadla na regulátoru CS-408N nebo dodatečného modulu zůstane bez připojení). Ekvitermní regulátor směšovacího ventilu ESBE CS-431N. Více než let s Vámi!


Pokud je prostor dostatečně vytopen, tepelná vydatnost otopného tělesa je malá. Way more information than you ever wanted on how to fell a tree!

Novější náhrada za CS-431N. TECH CS-i-regulátor směšovacího ventilu. Univerzální konfigurovatelný regulátor pro servopohon směšovacího ventilu ke. Výstup pro kotel, směšovací ventil, sekundární čerpadlo a pro kaskádní řadič. Je přizpůsobený k obsluze všech směšovacích ventilů vybavených pohonem napájeným střídavým proudem s napětím 2V.


Tam, kde je potřeba zajistit konstantní neškrcený průtok i na přívodu do směšovacího ventilu , je nutné použít čtyřcestný směšovací ventil, který zajišťuje směšování na požadovanou teplotu při zachování průtoků na obou stranách ventilu. Je určen pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a zároveň čerpadla v topném okruhu. SALUS WT1ekvitermní regulátor směšovacího ventilu. Vhodné pro ovládání pohonů ESBE ARA a pohonů s tříbodovým ovládáním. Bezdrátový týdenní programovatelný termo.


Jak vybrat správnou velikost 3-cestného a 4-cestného směšovacího ventilu ARV ProClick pro vaší instalaci. Pro více informací a odkaz na nomogramy, klikněte na ZOBRAZIT VÍCE. MTR ekvitermní regulátor.


Servopohon směšovacího ventilu Servopohon směšovacího ventilu teplovodního výměníku má napájecí napětí V~ a je tříbodově ovládaný (signály otvírá a zavírá). Aukro Dům a zahrada Stavebniny Vytápění Kotle. Funkčnost směšovacího ventilu je důležitá zejména v instalacích s ochranou proti opaření.


Doporučujeme provádět pravidelnou kontrolu funkčnosti alespoň jednou ročně. V případě potřeby upravte směšovací teplotu.

Viac ako rokov s Vami! Kromě řízení ventilu , modul ST-6 disponuje funkcemi ochrany návratu a regulace podle počasí. Jeden modul je schopen obsluhovat jen jeden ventil.


MTR ekvitermní regulátor. MTRje regulátor PI určený pro řízení směšovacího ventilu se servomotorem a čerpadla v topném okruhu. Dobrá funkce kotle je podmíněna kromě odborné instalace také potřebným. Tato funkce umožňuje volby pro práci dodatečného modulu směšovacího ventilu. Alternativní schéma bez třícestného termostatického ventilu.


Trojcestné nebo čtyřcestné. V každém okruhu může regulátor měřit teplotu místnosti, teplotu topné vody a polohu směšovacího ventilu (v případě, že servopohon směšovacího ventilu je zpětnou vazbou vybaven). Každý okruh může alternativně sloužit k řízení ohřevu TV.


TUV montáž: nástěnná do panelu na lištu DIN Možnost přednostního ohřevu TUV Použití TERM 2. TUV) a přídavný bezpotenciálový kontakt, který může sloužit pro ovládání tepelného zdroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky