pátek 9. srpna 2019

Rychlospojka geka

Rychlospojka geka

Shop With Our Low Online Prices. That Are Difficult To Reach. Vyberte si originál, který vás v provozu nikdy nezklame. RYCHLOSPOJKA BAJONETOVÁ – TVAROVÉ TĚSNĚNÍ Profesionální celonerezová bajonetová rychlospojka určená zejména pro pro chemický průmysl.


Rychlospojka geka

Dodávají též jako vysoce kvalitní spojky z chromované oceli. Jsou lehce spojitelné, mají vysoké spektrum tlaků, od vakua až po vyšší tlaky. Ventil se spojkou GEKA. Bajonetová rychlospojka s vnějším G závitem, bar.


Nerezová rychlospojka vnitřní G závit, bar. Geka Ideal rychlospojka. V naší nabídce nechybí ani těsnění ke spojkám. Kvalitní bajonetová rychlospojka z mosazi s trnem na hadici. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Free Shipping Available. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Při odpojení nejprve píst ventilu vytlačí olej mezi ventilovými těsněními v závěrné objímce. Firma Lüdecke má v nabídce technické prvky pro pneumatické rozvody tlakového vzduchu.


Jedná se hlavně o prvky jako je plastikářská rychlospojka , vsuvka, pneumatická hadice, armatury pro připojení a další spousta dílů pro rozvod stlačeného vzduchu, vody a pro stavební průmysl. GEKA , Příslušenství k čerpadlům. Spojka na hadice může být v provedení plast nebo plast v kombinaci s kovem. Hadicové spojky se vyznačují dlouhou životností a můžete si je vybrat ve.


Rychlospojka geka

Jednoduché spojování hadic, zejména pro vodu a ostatní neagresivní kapaliny. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH Skladem. Umožňuje rychlé připojení dalších komponent zavlažovacího systému (recenzí) K. Je určena pro rychlé a jednoduché napojení hadice nebo závitu pomocí univerzálního bajonetu.


Vhodná především pro vodu. Najde široké uplatnění v různých odvětvích a oborech. Provozovatel webu HighTech Industries s. Tvarovky jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli s označením 316. Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni.


Rychlospojka na vodu Water Profi 16mm. Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vážení návštevníci, objednávky prijaté do 13. Objednávky prijaté po tomto termíne ďalej expedujeme, ale pre veľkú vyťaženosť prepravných služieb nevieme zaručiť ich dodanie do Vianoc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky