úterý 13. srpna 2019

Joycare jc615

You can use it with all types of medications, including Vincenta. This ultrasonic inhaler has the advantage that it is particularly silent when operating and that it has a large volume dispenser. Ultrazvukový inhalátor JOYCARE JC-6ARIOSO je vhodný pro domácí použití. S jeho pomocí lze zvlhčovat dýchací cesty, inhalovat léky včetně Vincentky. Vysoký nebulizační výkon, přinášející rychlou úlevu.


Neslyšitelný provoz (méně než dB). Stabilní stolní provedení. Hmotnost: přístroje cca kg. Minden gyógyszerrel használhato beleértve a Vincentát is.


Az inhalációs készlet db szájrészt, orr-inhalációs feltétet, gyerek és felnőtt maszkot, db inhalációs tömlőt és db gyógyszeres edénykét tartalmaz. A tartozék PVC-ből készült. Můžete ho použít na všechny typy lékových forem včetně Vincentky. Předností je zejména velmi tichý provoz a velký objem zásobníku na léky – do přístroje se vejde až ml. Joycare JC-6od 6€ - Heureka.


Môžete ho použiť na všetky typy liekových foriem vrátane Vincentky. Inhalátor ultrazvukový JOYCARE JC-615. Balení obsahuje: Přístroj, 1x. Vyznačuje sa vysokým výkonom a veľmi tichou prevádzkou. Kompresorový inhalátor JoyCare JC-6- funkcie a vlastnosti: tichá prevádzka (menej ako 55bB) prepínateľný nebulizačný výkon =ml.


Zcela tichý provoz a jednotlačítkové ovládání zpříjemňuje užívání inhalátoru. Kvalitný ultrazvukový inhalátor JOYCARE JC-6vám uľaví od ťažkostí s hornými aj dolnými dýchacími cestami. Vhodný na inhaláciu liečiv, minerálnych vôd a zvlhčovanie dýchacích ciest.


Takmer úplne bezhlučná prevádzka. ESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Je to certifikovaná dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž vizí je být lékárnou první volby pro klienty, personál, dodavatele a výrobce. Vhodný při chřipce a nachlazení, nebo občasných potížích dýchacích cest.


Objem zásobníku na léky je 12ml, velikost produkovaných částic um. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Konečné hodnocení inhalátoru JOYCARE JC-114.


Pokud trpíte nebo vaše dítě trpí častým onemocněním horních dýchacích cest (kašel, rýma) nebo vás trápí astma, tento přístroj je opravdu řešením vašich obtíží. Jeho hlavní výhoda je (např. oproti kompresorovým) absolutní tichost chodu a slušné příslušenství. JOYCARE JC-6ultrazvukový inhalátor je stabilní, má velmi tichý provoz a disponuje vysokým nebulizačním výkonem. Nebulizační výkon neboli rozprašovací výkon – udává rychlost, jakou dokáže inhalátor přeměňovat přípravek na dýchatelnou mlžinu.


Přístroj pro inhalaci léků i zvlhčování dýchacích cest. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky