čtvrtek 15. srpna 2019

Slzný plyn ve spreji

Pořiďte si CS sprej - slzný plyn ve spreji. Tento typ pepřového spreje je velmi oblíbený mezi policejními složkami, které jej používají při potlačování nepokojů. Na této stránce jsou výsledky na dotaz slzný plyn ve spreji v aktuálním křížovkářském slovníku. Slovník se neustále rozrůstá. Pokud ti zde nějaká definice chybí nebo o nějaké víš, POŠLI NÁM SVOJI DEFINICI právě skrze tento formulář.


Křížovník - online křížovkářský slovník zcela zdarma nejen pro Váš počítač. Funguje dobře i na tabletu a mobilu. V tabulce najdete vypsaná všechna křížovkářská hesla spolu s legendami, které se plně shodují s hledaným výrazem slzný plyn ve spreji. Více výsledků najdete v další přehledové tabulce, kde jsou k nalezení výrazy z rozšířené shody. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu slzný plyn ve spreji.


Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Odpověď pro hledanou legendu slzný plyn ve spreji nalezneš v tomto křížovkářském slovníku online, který je zcela zdarma. Slzný plyn ve spreji je účinnou metodou sebeobrany.


Jednorázově paralyzuje útočníka a označí jej pro pozdější identifikaci. Aerosolové spreje máme skladem. Tekutý obranný sprej EQUALIZERmá dosah.


Doporučuju ti rozhodně pěnový pepřový. A co se týká tekuté střely, tak se nedomnívám, že rozklepaná a vystresovaná slečna dokáže správně zamířit, trefit a potom se ještě pohybovat tak, aby si udržela distanc protože útočník se stejně nezastaví. K běžným slzným plynům patří bromaceton, bromacetofenon, chloracetofenon. Dle složení může útočníkovi způsobit dočasné oslepnutí, pocit dušení nebo silný kašel v důsledku podráždění sliznic.


Nevýhodou slzných plynů je skutečnost, že nemusí být účinné vůči osobám pod vlivem drog či osobám se sníženým prahem bolesti. Obranný sprej (kaser) je nesmrtící chemická zbraň, která má protivníka dočasně paralyzovat. Slzný sprej byl vyvinut a testován tajně v Porton Down ve státu Wiltshire v Anglii přibližně v padesátých a šedesátých letech.


Obranné spreje používají k sebeobraně nejen be. Testován byl na zvířatech a následně dobrovolnících britské armády. Plyn má menší účinek na zvířata díky nedostatečně vyvinutým slzným žlázám a ochraně kožešinou.


Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však každý. Slzným plynem a pepřovými spreji rozhání policie. Nalezl jsem celkem možnosti výsledku pro legendu křížovky. Chcete mít slovník neustále k dispozici?


Přidejte si slovník na plochu svého počítače. Nezapomínejte psát háčky a čárky u slov! Manipulace se slzným plynem je snadná a rychlá. Narozdíl od elektrického paralyzeru nevzniká při použití riziko úmrtí útočníka z důvodu selhání srdce. Vyznačuje se okamžitým účinkem, díky němuž ochromí každého útočníka.


V oblasti Madeleine náměstí ve francouzském hlavním městě začal další nekoordinovaný protest příznivců hnutí „žlutých vestách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky