pondělí 19. srpna 2019

Joycare inhalátor

Joycare inhalátor

Disclaimer: While we work to ensure that product information on our website is correct, on occasion manufacturers may alter their ingredient lists. Lehký a výhonný ultrazvukový inhalátor JOYCARE JC-1je jedním z nejoblíbenějších inhalátorů. Je opravdu lehký a jeho provoz je absolutně tichý, je vhodný pro inhalaci léků i zvlhčování dýchacích cest (vyzkoušeno s Vincentkou a Mucosolvanem). Objem nádržky určenej na liečivo je ml.


Pokiaľ ste už nejaký ten inhalátor vlastnili, pravdepodobne ste postrehli, že ide o prístroj, ktorý počas prevádzky vydáva výraznejší zvuk. Jedná se o PLNĚ VYBAVENÝ NEBULIZAČNÍ SET, který obsahuje: flexibilní vrapovou hadici mm, dětskou inhalační masku, masku ADULT pro dospělé, nosní inhalační nástavec a orální nástavec k inhalaci do úst. Můžete ho použít na všechny typy lékových forem včetně Vincentky.


Předností je zejména velmi tichý provoz a velký objem zásobníku na léky – do přístroje se vejde až ml. Domníváte se, že je inhalátor na předpis? Při výběru si nejprve ujasněme, zda chceme inhalátor používat k prevenci a léčbě běžných onemocnění, jako je rýma nebo kašel, či zda potřebujeme dlouhodobého pomocníka při léčbě astmatu a dalších závažných komplikací.


A Joycare JC-1egy kompakt és csendes kompresszoros inhalátor , amely kiváló segédeszköz a légzési nehézségek kezelésére, a felső- és alsó légúti betegségek kezelésére, hiszen gyors enyhülést hoz. Inhalátor neboli nebulizátor – na předpis, nebo bez něj? Joycare JC-1je kompaktný a tichý inhalátor s kompresorom, určený na liečbu pacientov s ochorením horných aj dolných dýchacích ciest, ktorým prináša potrebnú rýchlu úľavu. A kiváló minőségű Joycare JC-6ultrahangos inhalátor enyhíti a felső- és alsó légúti problémákat. Minden gyógyszerrel használhato beleértve a Vincentát is.


Inhalator Joycare magazine, preturi, oferte. Léčiva k terapii astmatu se podávají v perorálních (tj. podání ústy), injekčních a zejména inhalačních lékových formách. Léčivá látka je pak buď roztpýlena v aerosolu (inhalátory, inhalační nástavce, babyhalery) nebo je vdechována ve formě prášku (speciální disky).


Joycare inhalátor

Ultrazvukový, nebo kompresorový inhalátor ? Každý má své výhody i nevýhody, záleží na tom, pro co jej chceme primárně využívat. Tired of paying maintenance fees for a timeshare you no longer use? Browse last minute rentals.


Na prvý pohľad zaujme svojím kompaktným dizajnom, rovnako ako jednoduchým použitím. Je vyrobený v Taliansku, čo je spojené aj s vynikajúcou kvalitou. ULTRAZVUKOVÝ INHALÁTOR JOYCARE. Výhodou je absolutně tichý cho který umožňuje používat inhalátor také v noci během spánku.


Joycare inhalátor

Specialisté na prodej a servis zdravotnické techniky a lékařských přístrojů. Technika pro nemocnice a ordinace. Příslušenství i inhalátorům. Nabízíme vysoce kvalitní příslušenství k inhalátorům.


Součástí naší nabídky jsou inhalační hadice, náustky, pediatrické masky, masky pro dospělé a další. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Omron, LAICA, JOYCARE a ďalších. Na první pohled zaujme svým kompaktním designem, stejně jako jednoduchým použitím.


Objem zásobníku, který je určený na léčivo, činí ml. S jeho pomocí lze zvlhčovat dýchací cesty, inhalovat léky včetně Vincentky. Vysoký nebulizační výkon, přinášející rychlou úlevu. Neslyšitelný provoz (méně než dB).


Stabilní stolní provedení. Hmotnost: přístroje cca kg. Balení obsahuje: Přístroj, 1x. Odolný pístový kompresor, vyrobeno v EU.


Joycare inhalátor

Pro profesionální i domácí použití, praktické provedení pro přenášení, kvalitní italský výrobek. Pro inhalaci léků i zvlhčování dýchacích cest. Bohaté standardní příslušenství. Zcela tichý provoz a jednotlačítkové ovládání zpříjemňuje užívání inhalátoru. Dostupný počet k dodání je momentálně ks.


To, jaký princip inhalátor používá k tvorbě mlžiny, není až na výjimky z hlediska zdravotního účinku přístroje zásadní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky