úterý 20. srpna 2019

Vysočanka dechovka

Brtnice, koncerty,dechová hudba. Evropský portál české dechové hudby. Böhmische Blasmusik ist eine lebende Tradition in ihrer Heimat und Europa.


Vysočanka dechovka

Our new desktop experience was built to be your music destination. Nejprve to byla ale taneční kapela a dechovka byla pouze její rozšířenou verzí. V brtnickém Kině bude na programu vystoupení v neděli 14. Vysočanka má již více jak dvařicetiletou tradici.


Informace o malých dechových hudbách a orchestrech v ČR. Chcete prezentovat Vaši dechovou hudbu na našem serveru ? Budvarka - jihočeská kapela Vojty Prokeše. Mezi nejoblíbenější akce patří Vánoční koncerty po městech a obcích na Vysočině - a právě také Pouťové odpoledne s dechovkou. SALAVICE - SALAVICKÁ JÍZDA. Na Vtelenské dechparádě 29.


Na Kněževeské dechparádě 5. Modrá muzika z Nového Strašecí, Járinky z Prahy, Horalka z. Telčská dechovka přijala pozvání na pouť a myslím (dle reakce přítomných), že svým výkonem nezklamala. Velice srdečné přijetí, spontánní reakce na předvedené kusy, vynikající pohoštění. Zkrátka správná vesnická pouť a to vesnická není urážkou. Naopak, takhle krásně to jde opravdu pouze v našich krásných.


Buy Septic Tanks for heavy duty applications from Tanks Direct. Dedicated Sales and Customer Service teams to assist you with your order. Ten byl v minulosti využíván zejména u vojenských hudeb a posádkových kapel. Kapelníkem byl a dodnes je hráč na pozoun a baskřídlovku Jiří Vorlíček. DH Májovanka srdečne pozýva všetkých priaznivcov dychovej hudby na 6. DH Z oboch brehú Moravy, ktorá sa koná v nedelu 31.


Nahrávání hudebních skupin, výroba reklamních spotů na vysočině. K poslechu hrála: Podkověnka, Májovanka, Bydžovská vysočanka , Skleněnka a Žadovjáci. Celá akce byla dobře připravená v hezkém prostředí návsi obce Kosice, kde nechyběly řízky, guláš ani zlatavý mok. Každoročně jezdí na řadu festivalů dechových hudeb po celé republice. Moderovaný program doplní taneční vystoupení klasických tanců, které předvedou letí tanečníci Alžběta Navrátilová a Jan Vorlíček.


Plakát - pouťové odpoledne s dec. Dechovka v neděli o pouti má téměř 40. Součástí brtnické poutě bude i nedělní odpolední posezení s dechovkou. Uskuteční se od hodin v Klášterní zahradě. Všichni jsou srdečně zváni.


Vstupné je 1korun, mladí do let. A hraje už dvaatřicet let. Hustopečské náměstí přivítá v neděli odpoledne i Palavanku ze Staroviček nebo známou Dubňanku.


Navíc se mohou návštěvníci akce těšit na populárního moderátora.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky