pondělí 26. srpna 2019

Nové chladivo do klimatizací

V tomto článku se dozvíte jak nejlépe určit druh chladiva v automobilu. Jak poznám, který druh chladiva je na mém vozidle? Nejlépe podle štítku v motorovém prostoru. Vyplývá to ze zprávy německého spolkového úřadu pro motorová vozidla KBA. Proplach systému klimatizace pomocí chladiva.


Vysoce kvalitní PAG olej do klimatizací , který se vizkozitou řadí mezi. Nejedná se přitom o žádné nové chladivo , je to součást chladiva R410A. Doplní nové chladivo s přesností na 1g, promaže. Všechna nová auta homologovaná od 1. Evropská unie, která to před sedmi lety na řídila, má pocit, že zachránila planetu – nové médium by nás mělo méně globálně oteplovat. Mám nové nebo staré chladivo klimatizace?


Pokud si nejste jisti, jaké chladivo klimatizace v autě máte, přijeďte k nám na nezávazný test. Pomocí chladiva se v chladicím zařízení nebo tepelném čerpadle uskutečňuje tepelný oběh, během něhož se přijímá teplo z chlazené látky při nízké teplotě a nízkém tlaku a odevzdává teplo do ohřívané látky při vyšší teplotě a tlaku. Chladivo jako pracovní látka. Kolem nového chladiva do klimatizací je dusno. A změní život obyčejných motoristů?


Posledních let se do klimatizací automobilů plnilo chladivo R134a, které bylo velmi levné a spolehlivé. Použitím chladiva R-přispíváte ke zmírnění globálního oteplování. R-je velmi energeticky účinné chladivo s třikrát nižším potenciálem GWP (global warming potencial - potenciál globálního oteplování) než tradiční plyn R410a. V současné době se nacházíme v době, kdy vstupují v platnost nové právní a technické předpisy týkající se používání syntetických, fluorovaných, uhlovodíkových chladiv. Plničky klimatizací slouží k odsávání, recyklaci a plnění chladícího média do klimatizací jakéhokoliv druhu.


Poskytujeme poradenství při koupi jedné plničky klimatizace i návrhy komplexních řešení pro autoservisy. Samozřejmostí je profesionální záruční i pozáruční servis plniček klimatizací. Vzniklo na základě přísných evropských směrnic, které počítají s výrobou látek do klimatizací automobilů s hodnotou GWP 1a méně. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.


Nové chladivo do klimatizací

Pokud tedy plánujete mobilní klimatizaci využívat také v místnostech určených ke spánku, doporučujeme si pohlídat, že hlučnost nepřevýší dB. Mercedes-Benz nicméně přiznává, že do dvou let není schopen nabídnout novou klimatizaci ve všech svých modelech. Z tohoto hlediska je nutný pečlivý výběr a dobrá orientace v problematice klimatizací , abyste vybrali skutečně dobře. V něm mezi sebou porovnáme nejlepší klimatizace, podíváme se na recenze TOP klimatizací , hlavní výrobce a bod po bodu projdeme, jak vybrat klimatizaci.


V současnosti výrobci mobilních klimatizací používají nejčastěji chladivo R410A. Silně totiž poškozovaly ozonovou vrstvu. Naproti tomu chladiva HFC mají nulový vliv na vznik ozonových děr, jsou nehořlavé, nejedovaté a. Pokud nemáte v klimatizaci dost chladiva, tak vám bude v létě horko, a hlavně zkracujete životnost celého systému. Přijeďte k nám a my Vám chladivo zkontrolujeme a pokud bude chybět, doplníme.


Nové chladivo do klimatizací

Rovnou Vám i můžeme vyčistit celou klimatizaci , a to za zvýhodněnou. Proč nové chladivo klimatizace? A přestože složením se nové chladivo od toho stávajícího výrazně liší, v mnoha ohledech mají vlastnosti podobné. Nové chladivo , nové zásady práce Výrobci nového chladiva 3. To platí především pro hodnoty. Při rozkladu se navíc látka může chovat jako kyselina.


Z tohoto důvodu se automobilka rozhodla od přechodu na nové chladivo prozatím upustit a do vozů opět plní R-134a. Prodám nové klimatizace značky Sinclair Vision Záruční doba roky, nové ekologické chladivo R3wifi modul ve standardní výbavě, je vhodná na chlazení nebo topení. Také čím je jednotka modernější je z hlediska úspory energie ekologičtější a také má obvykle nejnovější ekologické chladivo , momentálně je hitem chladivo R32. Nové modely klimatizací s nejmodernějším chladivem mají menší venkovní jednotky, jsou méně hlučné a mají menší kompresory a tím i nižší obsah.


Predám chladivo r134a, R404a nápln do klimatizácie,vratná flaša v cena, nové zapečatené , doprava dohodou. Možnost dodání na vybrané Vámi místo. Jednání o cenách, možnost nákupu 50ks, 100ks a vice.


Plnička klimatizací automatická na chladivo R134a- KC100.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky