středa 14. srpna 2019

Kotel etka 12

Kotle s ručním přikládáním Společnost Jakos je českým výrobcem kotlů na tuhá paliva s více jak padesátiletou tradicí. Mám možnost koupit velmi levně starý kotel ETKA na uhlí, kW, 85x40xcm. Chtěl bych ho využít na vytápění místností s objemem cca m případně časem 1m3. Kotel s ručním přikládáním paliva.


Náhradní díly na kotel ETKA LS 31. Dobrý den, mám dotaz, zda je možné sehnat přední rošt na teplovodní kotel ETKA na pevná paliva.

Rošt do kotle ETKA - Bazák. Vám d ěkuje za rozhodnutí používat její výrobky. Návod - kotel ETKA LS NÁVOD K INSTALACI, OBSLUZE A ÚDRŽB Ě KOTLE NA PP ETKA LS Výrobcem kotl ů ETKA je spole čnost JAKOS s. Prodám kotel ETKA - Kontaktní formulář Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.


Ocelové teplovodní kotle ETKA LS jsou konstruovány pro otop objektů s otopným systémem a otevřenou nebo tlakovou expanzní nádobou, samotížným nebo nuceným oběhem otopné vody s maximálním přetlakem 2kPa, tj. NAŠE FIRMA VLASTNÍ CERTIFIKÁT EURO ekodesign, KTERÝ JE NUTNÝ OD 1. PRO PRODEJ KOTLŮ ETKA LS 31. TEPLOVODNÍ KOTEL ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 4- EKODESIGN.


Inovovaný kotel ETKA LS31.

Sb a může být uváděn na trh i po 1. Mám nožnost ho koupit a kotle s malým výkonem se nevyrábí. Děkuji za dobré rady a zkušenosti. Je nevyužit proto prodám. The boiler Dakon - wood heating.


Pane Vrbecký, předpokládám, že kotel neidentifikujete jen z plezíru. Jestli je to tak, tak by se mělo začít TZ domu, vzít v úvahu protopené. Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny.


Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí, koksu nebo briket. Ocelový kotel na pevná paliva Logano S111-2. Určený pro spalování dřeva, hnědého a černého uhlí, koksu a briket.


Pouzitý sezonu do minulého roku zablendovaný a nenapustený. Prodám použitý ustřední kotel Etka na tuhá paliva. Předností kotlů ETKA je snadné čištění teplosměnné plochy, velký objem palivové šachty, který zaručí dlouhou dobu hoření bez zásahu a také zachované připojovací rozměry kotle k topnému systému s předešlými generacemi kotlů. Seznam náhradních dílů na kotle ETKA.


Vážený pane, doporučuji Vám koupit jiný kotel než Etka ! Měla jsem Etka ,který vydržel let.

Potom se udělal díra v boku a museli jsme ho vyměnit. Koupili jsme větší 1š a ten už po PĚTI letech v plné topné sezóně nevydržel. V boční šachtě se udělaly tři díry, kudy tekla voda na topeniště a hrozil výbuch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky