pátek 30. srpna 2019

Lapač listí do okapového žlabu

Za deště je listí a špína splachována se střechy do žlabu. Jestliže se ucpe odtok ze žlabu , voda se ve žlabu shromažďuje a přetéká, nebo v zimě zamrzne. Aby se zajistila co největší a trvalá účinnost odvodnění, měli byste celý okapový systém alespoň jednou ročně vyčistit.


Oblý lapač listí LanitPlast je plastový lapač listí a jiných větších nečistot. Je vyrobený z bezkadmiového polyvinylchloridu (PVC). Je určený pro okapové systémy MARLEY od firmy GLYNWED.

Umisťuje se přímo do okapového žlabu. Součástí okapového systému MARLEY je i celá řada doplňků a příslušenství, které Vám pomohou účinně vyřešit odvodnění střechy. V nabídce jsou dva základní typy. Působí jako ochrana střešních vpustí před nánosem listí a zeleně.


Na svody většinou postačí ochranný košík vkládaný do kotlíku. Umísťuje se do svodového kotlíku. Plochý lapač listí na žlab.


Pokud nechcete, aby listí padalo do Vašich okapových žlabů, nabízíme řešení - lapače listí.

Dodáváme typy - oblý a plochý, oba lze použít nejen do okapů Marley, ale také do všech ostatních systémů (včetně plechových). Lapač listí do kotlíku. Onpira Nerezový lapač listí do okapu A Model: A. Ochrana okapového svodu vyrobena z nerezové oceli V4A. Oproti ostatním ocelovým a plastovým chráničkám, které díky vlivu počasí po čase praskají a reznou, náš model vydrží dlouhá léta.


Jednou z vychytávek, které slouží k tomu, aby byla zachycená voda co nejkvalitnější, je umístit do filtru žlabový kotlík, jenž se označuje jako lapač listí. Ten lze zakoupit přímo na míru ke konkrétnímu okapu, jindy je možné naplnit trychtýř hrubým štěrkem, který plní podobnou funkci. Zachycovač listí do okapového žlabu Zachycovač listí je velmi praktickým a pro montáž jednoduchým způsobem, jak zamezit zanášení okapového žlabu listím a jehličím.


Jedná se o polyethylenovou mřížku odolnou UV záření a změnám teplot s kovovými svorkami pro napojení na žlab. Ochranná síť do okapu zajistí čistý okap bez listí a dalších předmětů, které by bránily bezproblémovému odtoku vody. Kč Více informací Okapový žlab pozinkovaný 2mm Půlkulatý okapový střešní žlab vyrobený z pozinkovaného plechu kontinuálně tvářený za studena bez barevné úpravy je základním prvkem pro odvod vody ze střechy. Jednotlivé prvky jsou do sebe jednoduše zacvaknuty, u hranatého typu okapů lepeny. To vše při dostupných cenách a vysoké kvalitě materiálu s životností minimálně let.


Zanesení okapního žlabu nečistotami nebo ucpání svodové roury zcela logicky. Tato nabídka od prodejce Kelly_7byla archivována dne 19. Kategorie: Doplňky okapů.


Marley Koleno pro okapový svod DN hnědé 45°.

Speciální prvek pro zachycení nečistot před vstupem do okapového žlabu. Určitě se vyplatí pořídit si lapač listí. Objednejte si kvalitní komponenty pro bezproblémové ukončení okapového žlabu. Plastová čela v několika barvách a rozměrech máme za výhodnou cenu. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Poly-Net lapač listí lze ustřihnout silnými nůžkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky