středa 21. srpna 2019

Protherm panther condens 45 kko

Protherm panther condens 45 kko

Zde musí protherm ještě vložit text nebo smazat odsta-vec. Panther Condens Vysoká účinnosť Plynové kondenzačné kotly. Přestavbu na jiný druh paliva smí provádět pouze autorizovaný technik s příslušným osvědčením.


Protherm panther condens 45 kko

Voda v zásobníku je prednostne nahrievaná vykurovacou vodou so zvýšeným výkonom kotla až na 36kW. Kotol je plne pripravený na pripojenie zásobníka vrátane snímača teploty teplej vody a trojcestného ventilu. Sestava je dodávána včetně propojovacího NTC kabelového čidla kotle a bojleru. Kotol na vykurovanie zabezpečuje teplú vodu cez trojcestný ventil s vysokým výkonom.


Energetické štítky výrobků. Informační listy výrobků. POZOR tento kotel neobsahuje expanzní nádobu, je zapotřebí její dokoupení. Používáním tohoto webu s tím sou.


Protherm panther condens 45 kko

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Elektronická regulace e-bus zapříčiňuje plynulou modulaci výkonu, čím napomáhá k šetření plynu.


Hodnocení produktu: (). Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem). Kondenzační kotel s připojením externího zásobníku (včetně zásobníku) pro přípravu TUV, s odtahem spalin - turbo.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Sortiment certifikovaného odkouření.


Vykurovanie s možnosťou ohrevu teplej vody v externom zásobníku. Základné vlastnosti: Vysoká účinnosť - šetrí plyn Komfort vykurovania Bohaté príslušenstvo Jednoduchá inštalácia a. Pro ohřev TUV doporučujeme nepřímotopné boilery. Kotel primárně určen pro vytápění. PANTHER CONDENS 45KKO - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Odoslaním objednávky tovaru prostredníctvom tohto eshopu dáva zákazník súhlas prevádzkovateľovi týchto stránok s poskytnutím osobných údajov v zmysle zákona č. Vaillant Group a vybraného dodávateľa pre účely uzavretia kúpnej zmluvy, dodania, fakturácie tovaru, realizácie montáže, uvedenia do.


Dostupnost: Do dnů: Číslo produkt. Systémový kondenzační kotel s možností ohřevu TV v externím zásobníku. Závěsný systémový kotel. Návod k obsluze Protherm Helioset. Snímač vnější teploty není součástí.


Na stránce neleznete návody a manuály na Kotle - Protherm v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Je vybavený odolným a účinným výmenníkom tepla z nerezovej ocele, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky