čtvrtek 22. srpna 2019

Dražice kombinovaný

Ohřívače vody, bojlery Dražice. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kombinované bojlery DRAŽICE , TATRAMAT za skvělé ceny u nás.


Zásady správného použití loga najdete v logomanuálu, který je vám také k dispozici. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh.

Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh. Vodorovný závesný ohřívač vody s výkonem kW. Dvěma stům litrů odpovídá zátěžový profil XL, což znamená, že zařízení dokáže vyprodukovat dostatek horké vody pro několik dřezů a umyvadel, sprchu i vanu. Dražice OKCE 2má vysoký výkon a velký objem. Bezpečný a spoľahlivý – taký je tento zvislý, kombinovaný ohrievač s výmenníkom, ktorý vo vašej domácnosti zaistí dostatok teplej vody kedykoľvek budete potrebovať.


Bojlery DRAŽICE na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Je určený pro zavěšení na zeď o objemu 1l.


Vnitřní nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního ocelového plechu, který je chráněný proti korozi smaltem.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Ak vám nevyhovuje zohrievať vodu pomocou elektriny, môžete si zakúpiť kombinovaný bojler, ktorý zohrieva vodu napríklad plynom alebo tuhými palivami.


Komplexní služba s okamžitou reakcí. Dodání a montáž do hodin od objednání. Nádrž je izolovaná kvalitnou polyuretánovou izoláciou čím zahriata voda zostáva dlhšie teplá.


Ohrievač môže byť upevnený na stene pomocou dodávaných konzol alebo pripevnený vo vodorovnej polohe ku vhodnej. Kombinuje totiž v sobě kvalitně provedený spotřebič a výstřelek moderní doby – mobilem ovladatelný software. Ten umožňuje navolit přesný čas a dobu činnosti i mimo domov tak, aby byla po příchodu připravená teplá voda. Best prices with fantastic service.


Buy with confidence from VioVet. Keramické topné těleso výrazně. Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou.


Je vhodný pro instalaci pouze do prostor s. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nejčastěji se používá ohřev z topení nebo ze solárních panelů. Tento ohřev je rychlý a ekonomický.

Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně vestavěným výměníkem. Elektrický ohřev je namontován na přírubě revizního otvoru spolu s hořčíkovou anodou jako pomocnou ochranou nádoby proti korozi. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.


V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky