úterý 20. srpna 2019

Pohlcovač vlhkosti do auta pingi

Ide však o veľmi praktického pomocníka, ktorého schopnosti oceníte najmä v chladnejšom období. S týmto pohlcovačom vlhkosti si výrazne zlepšíte výhľad zo svojho auta a eliminujte tak riziko nehody. Pohlcovač vlhkosti do auta je možné regenerovať aj na radiátore alebo na slnku, proces však takto trvá podstatne dlhšie. Vhodné pre skúsených šoférov a rovnako aj pre vodičov-začiatočníkov.


Pohlcovač vlhkosti do auta pingi

V nabídce naleznete antény, autoledničky, nabíječky mobilních telefonů a akumulátorů, nářadí, nosiče, hasící přístroje, potahy sedel a volantu, fólie na skla, zvedáky, poklice na kola a mnoho dalších doplňků, které ocení každý motorista. Pingi pohlcovač vlhkosti je určený na viacero použití, ide teda o cenovo dostupné a trvácne riešenie nadbytočnej vlhkosti v aute. Díky tomu nedochází k zamlžování oken, což má pozitivní vliv na bezpečnost jízdy. V důsledku častých srážek a velkých teplotních rozdílů se v autě hromadí velké množství vlhkého vzduchu. PINGI odvlhčovač do auta 300g od € - Heureka.


Ak je Pingi nasýtený, farebný indikátor na výrobku Vám ukáže, že je čas na vysušenie. Vysušenie produktu je veľmi jednoduché a rýchle. Stačí dať Pingi do mikrovlnej rúry pri 600W na dobu cca minút. Po vysušení je možné Pingi opäť vrátiť do interiéru.


Odvlhčovač Pingi bol navrhnutý na opakovanie použitie. Konec se zamlženými skly a vlhkými sedadly! Když se do Vašeho vozu dostane zima a vlhko, pomůže náš pohlcovač vlhkosti do auta. Jako magnet přitáhne vlhkost a pomáhá předcházet rezavění, plísni a zatuchlině.


Po nějaké době nechte pohlcovač vyschnout v pečicí troubě. Vhodný i do obytných vozů, lodí, garáží apod. FoggyStop automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem a tak zamezuje zamlžení nebo zamrznutí jinovatky. Zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu.


Je vhodný do priestorov, ktoré nie sú pravidelne vetrané, ale aj pre obdobie, kedy sa prestáva kúriť a vlhkosť sa zvyšuje. Inovovaný odvlhčovač do auta MEGA (nově s indikátorem vlhkosti ) od německé firmy Pingi Inovativní produkt zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu. Již žádné hadříky, škrabky nebo spreje.


Praktický odvlhčovač do auta od německé firmy Pingi , je inovativní produkt zabraňující zamlžení i vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu. Automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem a tak nedochází k zamlžení nebo zamrzání jinovatky na sklech automobilu. Nejlevnější e-shop GASTROMEX s. Zboží za akční ceny, slevy. Spoločnosť Henkel uvádza na slovenský trh ďalší úspešný produkt pre VRM trh.


Pohlcovač vlhkosti do auta pingi

Ve lněném pytlíčku je sáček s granulemi, které pohlcují vlhkost ze vzduchu a mění se na gel. Je to inovativní produkt zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skla automobilu. Tento pohlcovač vlhkosti do auta představuje jednoduché řešení v boji proti mlžení skel. Jeho účinnost není tak velká jako u odvlhčovačů s nádržkou, zato je skvěle skladný. Chytrý mini pohlcovač vlhkosti v produktové řadě Pingi Basic.


Bojuje se zápachem zatuchliny a plísněmi. Neprosakuje ani nepřetéká, je bezpečný k použití, atraktivní vzhled zapadne do každého prostředí a navíc je Pingi ekologický. V provozu je bez elektřiny, baterií, tablet. DryScents 2vdokáže pracovať až mesiace po otvorení. Perfektné riešenie pre zatuchnuté pachy v miestnostiach až do veľkosti m3.


Pohlcovač vlhkosti do auta pingi

Obsah balenia: pohlcovač pachov a vlhkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky