pondělí 19. srpna 2019

Tuhý líh drogerie

Hexa - tuhý líh : používá se k vaření v přírodě , k podpalu kamen , krbů , grilů , k rozdělání ohně - nahrazuje třísky. Balení 200g Logistická informace: Baleno po ks, není nutno objednávat po celých baleních. LÍH TUHÝ KOSTKY HEXA 200g pevný podpalovač. Teta drogerie a lékárny ČR s. Stačí pouze škrtnout sirkou a váš oheň bude dokonale hořet.


Využijete při kempování v přírodě, k zapálení ohně či domácího krbu. Zatopeno raz, dva i bez třísek. Bez jakéhokoliv zápachu. Denkmit technický líh je vhodný pro víceúčelové využití v domácnosti, v dílně nebo venku. Lze ho využít jako zápalnou látku pro přípravu fondue a pro kempingové vařiče, do ostřikovačů na ochranu.


Praktické kostičky tohoto tuhého podpalovače již není potřeba nijak dále rozlamovat. HEXA tuhý líh 130g Výrobce: Drutep. Množství: Zákazníci, kteří koupili tento produkt, také zakoupili. Používá se k vaření v přírodě, k podpalu kamen, krbů a grilů, k rozdělávání ohně, nahrazuje třísky.


Další slevy zahradních grilů na Kupi. Líh technický - je určen do lihových vařičů. Vlasovou kosmetiku z dm online drogerie ocení všechny typy a střihy vlasů. Nabídka zahrnuje kvalitní péči v podobě šamponů, balzámů a masek, ale také profesionální barvy na vlasy či přípravky pro jejich styling.


Tuhý líh Hexa za akční ceny #128176;. Podpalovače, zápalky a pevný líh ) Hodnocení produktu:. Palivo pro vařič na tuhý líh 200g. Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů.


Hit universal mycí prostředek pro silné odmaštění. JAR Profesional lemon 5l. Prostředek na ruční mytí nádobí. Kyselina citronová 1kg. Může vyvolat alergickou kožní reakci.


Vařič polní, na tuhý líh - originál ohřívač na cesty a do přírody. Pozinkovaný, lehký, Ohřívač jako krabička 2x7x10cm, kterou otevřete a vznikne postýlka pro tuhý líh. Suchý líh dnes nalézá široké uplatnění v mnoha oblastech - táboření, turistika nebo horolezectví, ale také jako nedílná součást „balíčku poslední záchrany“ ozbrojených sil a humanitárních organizací na celém světě. Tento suchý líh a vařič dnes mimo jiné používá mnoho armád NATO.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sada vařič na tuhý líh za akční ceny #128176;.


PE-PO (podpalů) podpalů PE-PO pevný podpalovač je určen k podpalování uhlí, dřeva, dřevěného uhlí nebo briket a je vhodný pro zatápění v krbech, kamnech, zahradních grilech ale i otevřených ohništích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky