úterý 27. srpna 2019

Tatramat eov 150 trend

Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C.


Produktovou řadu EOV Trend tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty je možné plynulé nastavení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C.


TATRAMAT - ohrievače vody, s. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Tatramat EOV 1od 25€ - Heureka. V, 8kW : 31€ 38€. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů, určený pro svislou instalaci.


Tatramat eov 150 trend

Elektrické ohřívače EOV Trend Elektrické závěsné ohřívače vody o objemu 1litrů. Výkon topného tělesa - kW. Ohřívač je určen na vertikální montáž na stěnu. Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH.


Hořčíková anoda zabraňuje působení koroze a prodlužuje životnost, pojistný ventil se zpětnou klapkou. Teplé voda vždy připravena! Zařizujete nebo rekonstruujete byt či dům a rozhodli jste se pro nový bojler?


Tatramat eov 150 trend

Magnéziová anóda zabraňuje pôsobeniu korózie a predlžuje životnosť, poistný ventil so spätnou klapkou. Olcsó és akciós EOV1összehasonlítása. Kedvezményes Bojlerek vásárlás.


Nagyon jó hatásfok és alacsony. Ak ste si ho však plánovali kúpiť ako náhradu za niekdajší model s rovnakým označením, tak pri jeho inštalácií narazíte na komplikáciu. Každý den stovky novinek v nabídce.


Tatramat eov 150 trend

A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Závesná nštalácia vertikálne na stenu - nastojato. Více informací Expedice hod. Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREND , typ 150. Pro svislou montáž a pro více odběrných míst.


Maximální teplota 80°C s možností regulace, se signalizací ohřevu vody, pojistkou proti přehřátí ohřívače a pojistkou proti zamrznutí vody, bezpečnostní termostat s funkcí resetu, anodová ochrana proti korozi, speciální smalt CoPro. Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8° C. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Zboží skladem zasíláme okamžitě. W s otvorom pre anódovú tyč. Zkuste podobné zboží: 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky