pátek 23. srpna 2019

Prodám lázeňský kotel

Pro funkčnost vyžaduje opravu viz. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Quality under floor Heating 16x2x2mm 1max. Prodam lazenska kamna, v.

Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo, nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Komínovou stříšku jednoobloukovou o rozměrech 400x4Komínovou stříšku nerezovou o rozměrech 400x40500x50600x60…. Barevné provedení- pigmentování: šedý beton, pískovec, hnědý odstín, červená Jsme výrobci. Důvod stěhování potřebuji se toho zbavit. Koupím za rozumnou cenu lázeňský kotel na tuhá paliva ( obsah 1l ) na Havlíčkobrodsku s odvozem.


Děkuji za nabídky na tel. Doba k uvedení varu 75min. Cena ceny nového kotle.

Tak jak je na fotkách komplet za 900kč. Nebo jen díly z něj po dohodě, ale velmi levně. Délka kabelu cca metrů Akční rádius cca metrů Objem nádrže litru = cca minut Pracovní doba Přibl. Přidám topeniště na tuhá paliva pod válec zdarma, to je starší, ale stále funkční.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Prohlédněte si aktuální inzeráty prodam kotel. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Projděte si inzeráty prodam kotel tuha na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Inzerce na bazaru je zdarma. Kotel české výroby na dřevo a dřevní odpad.


Výhody: -velká přikládací dvířka, -snadné čištění dopalovací komory a výměníku kotle, -jednoduchá obsluha a údržba, -trubkový výměník, -nerezový tryska, -žárobetonová dopalovací komora, -řídící jednotka s funkcí řízení akumulačního zásobníku, -emisní třída kotle: -certifikováno v SZU Brno, - v. Generátor KW včetně dvou zásobníků na teplou vodu o objemu 600l a expanzních nádob 80l a 35l.

Vysoká účinnost až , splňuje 3. Kotel PYROgas Lambda Control využívá z Lambda Sondy informace o přebytku kyslíku ve spalinách. Na základě těchto informací řídí klapku primárního a sekundárního vzduchu. Moderní provedení lázeňských kamen na dřevo ENBRA umožňuje připojení zásobníku na rozvody teplé vody. Nemusí být tedy umístěny přímo u vany, spr. Lázeňský kotel na dřevo Smaltovaná lázeňská koupelnová kamna - beztlaká, Koupelnová kamna se.


Vrchní část - kotel Smaltovaný ocelový plechový válec - obsah vody 1l Komínová. Sporáky na tuhá paliva. Lázeňská koupelnová kamna na pevná paliva – beztlakový ohřívač vody se zásobníkem 1l.


Plně automatický provoz. Sporák SMART plně nahradí kotel pro vytápění. TUV nebo osadit vodovodní baterií 1mm. Lázeňský ohřívač vody je opatřen pojišťovacím ventilem a bezpečnostní armaturou proti přetopení kotle. Rozteč na baterii 1mm.


Topeniště a římsa jsou z masivní. Teploměr součástí dodávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky