úterý 20. srpna 2019

Výroba kremačních pecí

Kremační pece Naše společnost se specializuje na opravy vyzdívek kremačních pecí. Provádíme lokální opravy – výměny podlah, ale i generální opravy celé vyzdívky pece. Máme zkušenosti s opravami vyzdívek kremačních pecí české i zahraniční. Kolik pecí , neboli kremačních linek máte?


Máme dvě, obě jsou po generální opravě, jedna rok, druhá dva měsíce.

Nová pec stojí sedm milionů, generální oprava kolem dvou milionů. Jak probíhá zpopelnění od úmrtí člověka až po žeh? Pro kremační zařízení je zcela zásadní odolnost vůči mechanickému opotřebení i termochemickým procesům při vysokých teplotách. Nejčastěji vyvíjíme pro naše zákazníky tvarovky podlah kremačních pecí , hořákové tvarovky a tvarovky spalovacích komor.


Veškeré naše výrobky jsou vyráběny výhradně ručně. Abychom zajistili nejlepší výsledek, jsou naši skláři vždy jedničkou ve svém oboru. Teplota v peci byla měřena termočlánkem.


Spálení bylo provedeno, dokud nebylo spáleno kosti úplně spáleno bez mechanického vlivu (rozdrcení kostí pokerem).

Klasická česká Šumava, francouzská bageta nebo italská ciabatta - rodinná firma Kornfeil vyrábí pekařské pece pro všechny druhy chlebů a pečiva. Díky téměř třicetiletým zkušenostem s vývojem pekařských pecí patříme mezi nejvýznamnější firmy v pekařském oboru. V pecích Kornfeil se dnes peče po celém světě. This service is produced by Kompass.


Dodavatelský servis kremačních systémů. Společnost Memory Crystal s. BL Cremation Systems, výrobce moderních kremačních systémů. Nabízíme kompletní sortiment lidských i zvířecích kremačních pecí , včetně kompletního příslušenství jako jsou. Proto vám můžeme nabídnout řadu modelů pecí a sušáren pro různé použití.


Jsme na trhu přes let. Vyberte si zařízení podle svých potřeb nebo nás kontaktujte pro jeho úpravu na míru či nový stroj na zakázku. Vzdělávací film pro druhý stupeň základních škol. Nákladní kolosy v oblacích ☁️ ️ Airbus A300–600ST Beluga, Airbus A400M, Antonov An-124.


Predaj a výroba krbových vložiek, realizácia stavby od obhliadky, návrhu, stavba krbov, izbových kachlí, sporákov a vonkajších kozubov, predaj krbov a pecí ABX, Romotop a Haas sohn. Zaoberá sa predajom a montážou krbov, kachľových pecí , sporákov, záhradných krbov a chlebových pecí. Výroba pecí na zakázku.

Snažíme se snižovat vám provozní náklady. Nešetříme na materiálech ani na zpracování pece. A o svá zařízení se staráme. Až do jejich vyřazení z provozu.


Dodáváme průmyslové pece pro s. Zaměřením sklárny je umělecké foukané sklo z oblasti svítidel, objektů do galerií, ale hlavně výroba památečního skla a skleněných uren které se staly hlavním vývozním artiklem firmy do mnoha zemí Evropy, Kanady a USA. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba 123sklo. Zaměřujeme se na výrobu a prodej elektrických odporových pecí pro výpal keramiky, tavení skla do forem či zpracování zlata. Kremace trvá od jedné a půl hodiny až po dvě hodiny a po kremaci zůstává osoba popelem s objemem 2-litru. Zajistíme pohřeb dle vašeho přání a představ.


Ručná výroba pecí TUMA v obrazoch, video. Pizza pece TUMA - hotové monobloky pece na pizzu vhodné pre okamžité používanie. Aktuálně se v krematoriu bourá, ale ne kvůli speciální místnosti, ale kvůli generální opravě kremačních pecí. Ta probíhá jednou za 6-let a město jako vlastník krematoria za ni dá milionů. Hotovo by mělo být v půli květnu.


Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů. Opravy jiných než silničních vozidel (například vozíků pro invalidy s ručním nebo elektrickým pohonem), drážních vozidel, vozů, motorových vozů, lokomotiv, lodí, pracovních strojů (to je strojů, které jsou vybaveny zařízením sloužícím k provádění pracovních činností). Pardubické krematorium své brány otevře v době mezi a 21:a nabídne komentovanou prohlídku velké a malé obřadní síně a dnes již nepoužívaných kremačních pecí.


V Museu MHD a železnice Rosice návštěvníky čekají zahradní železnice, parní stroj, ale i občerstvení. Chystají se také jízdy historickými vozidly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky