úterý 13. srpna 2019

Plynový vařič na bombu

Plynový vařič na bombu

Na camping, do campu, na rybaření, pro člunaře, řidiče kamionu, na chalupu, pro rybáře a turistiku. Všude kde potřeba vařit bez použití pevně zabudovaných spotřebičů je mobilní plynový vařič skvělým pomocníkem. Jestliže je váš rekreační objekt vybavený elektrickým proudem, řešením pro vás může i moderní úsporný indukční vařič , který je na obsluhu daleko pohodlnější. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické. Můžete získat dárky k objednávce, slevové kódy pro nákup v našem internetovém obchodě nebo slevové poukázky na nákup v našich prodejnách.


ZDARMA Vám zašleme leták s aktuální nabídkou nebo můžete vyhrát zajímavé ceny. Ušetříme Vám čas, ale hlavně peníze! Plynový vařič Yate Camping Stříbrná.


Kempinkový plynový vařič na kg propanbutan bombu. Cestovní plynový vařič Rsonic na kartuše Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám plynový vařič KRAB Inzerát byl odebran z oblíbených. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Plynový vařič na bombu

Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala. Vařič lze použít jen na kartuše 2g nebo jen na plynovou bombu kg. Výkonný hořák o průměru mm. Propan butan vařič je skvělou volbou pro rybáře, na chatu, do kempu.


Další články v obchodu varic. Jaký plynový vařič vybrat. Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát.


Revoluční plynový vařič 2v1. Lze použít na kartuše a také na přídavnou kg lahev. Při použití na kg lahev propan butan dochází k výrazné úspoře. Pokud se chystáte na dovolenou, chalupu, do přírody vždy se hodí vařič sebou. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví.


Hořák je vybaven praktickým madlem. Jedná se o univerzální vařič , který má minimální váhu , vysoký výkon , snadnou obsluhu, bleskové zprovoznění, jednoduchou regulaci plamene a je nenáročný na údržbu. Láhev na palivo Soto Fuel Bottle 400ml. Praktický plynový vařič na domácí zabijačky, domácí vaření piva apod. Připojuje se pomocí regulátoru a hadice na kg, nebo kg propan-butanovou láhev s provozním tlakem max.


Plynový vařič na bombu

Prodám nový,veliký, nerozbalený, plynový zahradní gril od značky JamesTown - Vancouver. Při jeho nepoužívání přikryjete krytem a můžete využívat jako pult. Campingový vařič na propan butan, připojen pomocí ventilu a hadice k propan bu.


Typ varné desky sklokeramická. Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP2(220g), ke k. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Pripája sa priamo na 2kg propán - butánovú fľašu ( bombu ). Vyrážíte na dovolenou, na vodu, nebo jen tak pod stan a šiknul by se vám menší, kempingový vařič ? Není problém, plynový vařič Campingaz Base Camp je přesně to pravé pro vás. Hurá, konečně bude přáprava jídla na dovolené hračka.


Ať už jste zrovna uprostřed lesů, nebo v kempu u moře, tento skvělý plynový vařič by neměl chybět nikomu, kdo jezdí mimo domov na ryby, trampuje a nebo vyjede na festival za zábavou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky