pátek 9. srpna 2019

Rýžovary sencor

Vážení zákazníci, omlouváme se, Vaše objednávky zpracováváme s jednodenním zpožděním. Děkujeme za pochopení tým TTP GROUP s. Jakmile je dovařeno, přepínají se rýžovary automaticky do tzv. Keep Warm režimu, což je udržování teploty, což je možné po dobu až hodin. Porovnat ceny rýžovarů.


Rýžovary sencor

Vedle rýže můžete připravovat spoustu potravin, ať už. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Multifunkční trouby, zavařovací hrnce nebo rýžovary. To vše nabízí Sencor pro radost a užitek z vaření. Vše v krásném designovém provedení, které zapadne do vaší kuchyně, a potěší tak nejen vaše chuťové pohárky, ale i zrak. Díky němu se rýže nepřevaří, zachová si prospěšné látky a uvaří se přesně tak, jak má.


Rýžovary sencor

Připravíte ji pohodlně a snadno bez starostí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Vy se tak budete moci věnovat příjemnějším věcem, než je pobíhání kolem plotny. Do nádoby o objemu l se vejde až 4g rýže, takže perfektně obslouží i čtyřčlennou rodinu. Steba rýžovary umožňují také vaření zeleniny a ryb, součástí balení je vložitelný napařovač. V dané skupině patří mezi přístroje s největším objemem. Nejvyšší je také jeho příkon, který zajistí rychlý a bezproblémový chod přístroje.


Rýžovary sencor

V rámci našeho výběru se. Díky příkonu 4W bude příprava snadná, rychlá a hlavně bezpečná, aniž by. Vyberte si kvalitního pomocníka na vaření rýže – rýžovar Sencor za bezkonkurenční cenu.


Tyto rýžovary pracují na principu vaření rýže v páře a jsou plně automatické – hlídají. Ty nejlepší rýžovary Sencor nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Rýžovary od značek Sencor , ECG, Concept a dalších. Vnitřní nádoba disponuje objemem litru, což umožní přípravu 4g rýže.


Rýžovary sencor

Přihlásit se k odběru novinek. Je vhodný pro přípravu všech druhů rýže. Přesvědčte se sami na produktové stránce Sencor. Kvalitně připravená rýže je základem japonské a asijské kuchyně. Vsaďte na automatický rýžovar a připravte si rýži v ideální konzistenci bez námahy!


Hrnce na vaření rýže se velmi snadno ovládají a jsou určeny pro přípravu všech typů rýže. Velmi tak usnadní i přípravu sushi. Kč 5Kč Skladem 2-ks Ihned v prodejnách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky