čtvrtek 22. srpna 2019

Ponorná automatická vodárna

Vstupní informace obstarává elektronický tlakový snímač a dvoustavový snímač průtoku. Automatická ponorná čerpadla představují pohodlné řešení pro vaši zahradu. V nabídce najdete automatická čerpadla značek DAB a Gardena.


Kč Čerpadlo na chladiva IBO COLP. Ponorné automatické vodárny.

Kompaktní ponorná domácí vodárny z naší nabídky se hodí k čerpání vody z vrtaných i klasických studní, její výhodou je mimo jiné tichý provoz. Na rozdíl od samostatného čerpadla se vodárna automaticky spustí a vypne, a to v závislosti na tlaku a průtoku vody v soustavě, takže není nutné čerpadlo ručně spouštět při každém odběru vody. Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma.


Vše pro topení a čerpadla. Použití Ideální způsob čerpání závlahové vody ze studní a jímek. Vodárna automaticky sepne při odběru a automaticky.


Sací těleso se závitem pro připojení sací soupravy s plovákovou.

AKCE - Speciální závěsné zařízení zdarma v délce nebo metrů! Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ideální pro čerpání a využití vody z nádrže na dešťovou vodu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vodárny najdou své využití v rodinných domech, chalupách či na chatách - všude tam kde je v blízkosti studna či vrt s vodou, kterou je potřeba dostat do objektu. Kompaktní rozměry, vysoký výkon, snadná obsluha, ochrana proti chodu na sucho, zpětná klapka. Do poznámky k objednávce v košíku stačí. Plně automatická domácí vodárna je jednoduchým, rychlým a tudíž i nejpoužívanějším řešením, pokud potřebujete zavést vodu pro každodenní potřebu do rodinného domu, na chalupu nebo na chatu.


Díky instalaci domácí vodárny si zajistíte nejen komfortní a trvalé zásobování domácnosti vodou, ale třeba i. ATS s frekvenčním měničem - jedno čerpadlo. Nejčastěji se používají pro čerpání pitné nebo užitkové vody ze studní, vlastních vrtů, vodního toku nebo nádrže zachycující vodu. Kompaktní Plně automatická Ochrana proti chodu nasucho Ihned připravena.


Oblast poużití Vaśí kompaktní ponorné automatické vodárny. Doporučujeme dovybavit čerpadlo ponornými sondami či jiným typem ochrany běhu na sucho. Skvelý výber vodárni od rôznych výrobcov!

Domáce Vodárne za skvelé ceny! Jmenovité napětí (V) 230V Jmenovitý výkon motoru (kW) Plovák Ne Délka kabelu (m) Vnější rozměr max. Velký výběr Čerpadla a domácí vodárny naleznete online na OBI.


Vítejte na našich stránkách. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zabudovaný snímač průtoku a elektronický tlakový snímač Zabudovaná zpětná kla. SOUČÁSTÍ DODÁVKY JE KOMPLET PLOVOUCÍHO SÁNÍ S PLOVÁKEM, SACÍM KOŠEM A POTRUBÍM. Frekvenční měnič udržuje tlak na nastavené hodnotě a reguluje otáčky čerpadla podle odebíraného množství vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky