úterý 20. srpna 2019

Opravy čerpadel praha

Specializujeme se na prodej, servis a montáž čerpadel , kvalitní čerpací techniky pro domácnost, zahradu i průmysl. Působíme především v Praze a středních Čechách, ale po předchozí domluvě za vámi rádi dorazíme kamkoliv jinam. Servisní práce – Oprava čerpadel. Nabízíme opravy čerpadel a práce externí na zakázku. V případě Vašich dotazů nás neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo navštivte přímo naše hlavní stránky po rozkliknutí tohoto odkazu.


W včetně zajištění převinutí a zkušebního protokolu, opravy převodovek, variátorů, kompresorů, dmychadel, míchadel apod.

Realizujeme tlakové kanalizace, domácí vodárny, AT stanice, čerpadla do studní a do vrtů na čistou vodu. Zajišťujeme prodej, montáž i opravy čerpadel. Prodej, servis a montáž čerpadel Praha AQUA-THERMO spol. Potřebujete vyčistit odpad? Navrhnout realizaci studny?


Váš starý ohřívač vody již dosluhuje? Pro tyto a další případy je zde společnost AQUA-THERMO spol. Praze, která se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej čerpadel.

Pokud nejste z Říčan a máte to k nám daleko, ale chtěli byste si u nás nechat opravit poškozené vstřikovací čerpadlo, rádi vám pomůžeme. Při nerentabilní opravě rádi poradíme s výběrem nového čerpadla. Naší prioritou je Vaše. AD AQUA čerpadla - opravy , prodej, servis Přenechte své čerpadlo profesionálům.


Prodej, opravy a servis čerpadel pro domácnost i průmysl. Smluvní servis Wilo, Grundfos, HCP, Pumpa a. Pro opravy čerpadel jsme vybaveni moderním vybavením, což je spolu s našimi dlouholetými zkušenostmi zárukou toho, že opravy čerpadel jsou. Společnost Diesel servis Velendorf s r. DIESEL SERVIS zabývající se testováním a opravami čerpadel značek: Delphi, Denso, Continental VDO (dříve Siemens) a Bosch. Ceny jsou uvedeny pro vrchní sání o průměru mm. OPRAVY ČERPADEL Čerpadlo nebo-li pumpa dodává tlakovou energii tekutině, která jím protéká.


Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např. Produkty nabízíme skladem, poskytujeme záruční a pozáruční servis včetně uvádění zařízení do provozu. Prodej čerpadel Dodáváme čerpadla a zařízení včetně záručního a pozáručního servisu. Zajištujeme opravy i prodej téměř všech našich i zahraničních čerpadel (podle možnosti získání či výroby ND). Havarijní servis čerpadel a přečerpávacích stanic Nefunguje vaše čerpadlo, přečerpávací zařízení, či systém tlakových kanalizací tak, jak má?


Provádíme též mechanické opravy el. Využijte možnosti zkonzultovat závadu s naším servisním technikem, který k vám v případě nutnosti přijede a problém vyřeší.

Opravy a servis čerpadel provádíme po celé ČR. Obraťte se na profesionály v oboru oprav a servisu čerpadel , a rozhodně nebudete litovat. Pro poškozené čerpadlo si dojedeme kamkoli po celé ČR a dovezeme vám ho zpět opravené. Vysokotlaké čerpadla řady CP1-CP1H Čerpadla systému Common-Rail firmy BOSCH se dělí podle označení na CP CP CP až nejmodernější CPpoužité hromadně u koncernových vozu VW.


Montáže čerpadel pro dodávku čisté vody. Instalujeme čerpadla do vrtů a studní, domácí vodárny, automatické tlakové stanice, zvyšování tlaku, zavlažování, čerpání dešťové a užitkové vody, inteligentní dopouštění, zapojení čerpadel včetně jištění a hlídání hladiny. Zkoušení a seřizování čerpadel provádíme na dvou nejnovějších zkušebních stanicích AVM2PC.


Dvoustupňové vstřikovače zkoušíme za pomocí 2stage Masterem, vstřikovače common rail zkoušíme za pomoci pulzních generátorů na zkušebním zařízení IFT-a speciální nadstavbou na stanici AVM2PC. Můžeme Vám nabídnout dlouholeté zkušenosti a kvalitní služby v oblastech opravy motorových vozidel, opravy dieselových vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů, pneuservis a odtahová služba. Pomůže Vám, případně poradíme se vším, co se týká servisu Vašeho vozidla, či dodávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky