úterý 10. září 2019

Dvouplotýnkový vařič bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Při osobním odběru předvedu. Možno poslat při platbě. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Ideální do malých kuchyní a víkendových chatek, kanceláří. L příslušenství: dva pečící plechy, jeden rošt, extra vnitřní plášt (Fe-Al),kt.


Dvouplotýnkový vařič plynulé nastavení teploty pečení od 80C až do 3stupňů C. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Cena 89-Kč s prázdnou bombou nebo 99-Kč s plnou. MEVA (mevar camp) obsahuje vařič , originální krabici od dvouplotýnkového propan butanového vařiče Meva. Prodám dvouhořákový vařič na PB. Stav je nálezový u vařiče nemohu ověřit funkčnost!


Osobní odběr Kyjov, případně pošta možná při platbě převodem za 15- nebo zásilkov. Chafing Podpultovy mrazák Electrolux police dřez, dvojitý už není barové gumy redbull Sporák elektrolux s 6ti hořáky a troubou grilovací tál fritůra dvouplotýnkový vařič hnětač těsta DESTILA, nikdy nepoužitý (chybí díž,kryt a matka držící šnek) nerezová výklopná pánev Electrolux c. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze. WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR.


Dům a zahrada - Plynovy varic bazar. Vařič umožňuje použít běžná kapalná paliva jako je benzín a petrolej a pomocí systému. Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR.


Jednoplotýnkový vařič ELLRONA ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Levně nábytek koupíš, snadno a rychle prodáš. Vložit inzerát zdarma Na úvodní stránku Novinky Reklam.


Nenáročným strávníkům a milovníkům pokrmů z jednoho hrnce postačí jednoplotýnkový vařič. Nepoužívaný dvouplotýnkový vařič na nerezové podestavbě. Vystavím fakturu, podnikacel plátce si odečte DPH. Pouze osobní odběr, v případě zvolení přepravní společnosti bude odeslán pouze vařič bez pb lahve. Včetně kufříkového obalu.


Platí do vymazání inzerátu. Komunikace pouze po telefonu. Posílám jako balík na poštu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky