středa 25. září 2019

Termostat elektrobock pt21 návod

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie ostatní. Stisknutím tlačítka “ Den” určíme den, tl. Hod ” nastavíme čas sepnutí a tl. Termostat instalujte na vhodné místo, kde jeho činnost nebude ovlivněna přímým prouděním teplého vzduchu od topidla, slunečním zářením a jinými rušivými vlivy. Také se vyvarujte montáži na venkovní stěnu.


PTProstorový termostat.

TARMOSTAT Elektrobock PT 10. PTProstorový termostat. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Priestorový digitálny termostat PTponúka široké uplatnenie pri regulácii teploty v. Termostat PTse skládá ze dvou dílů, přední - mikroprocesorová (obr.1) a zadní.

Ten zahoďte a kupte si termostat PT ! Na stránce neleznete návody a manuály na Termostaty - Elektrobock v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Dobrý den, chtěla bych požádat o návod , dům jsme koupili od majitelů a oni ho již nemají, moc děkuji, J. Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma.


Popis produktu Vlastnosti prostorového termostatu PT10: je digitální prostorový termostat pro automatickou regulaci vytápění s možností nastavení teplotních změn na každý den (minimální nastavitelný časový úsek je minut). Vzhledem k velkým možnostem termostatu je možno nastavit až časových úseků a teplot na každý den. Můžete tak navolit program, který vám bude vyhovovat. Internetové ceny, cenník.


Je navržen tak, aby splňoval vysoký standard na požadované funkce, a aby byla zachována jednoduchá obsluha tohoto přístroje. Použitím digitálního termostatu můžete podstatně ušetřit energii potřebnou pro topení, při zachování. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Je lehce programovatelný a ovladatelný. C - 5°C, funkce kopírování, úsporného režimu a další.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Termostaty ELEKTROBOCK Omlouváme se Vám, ale dle nařízení vlády ČR nejsou možné v současné době využít výdejní místa a možnost platby dobírkou.

Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Tak teď jsem si nastavila na programu čtvrtek, potvrdila, přepnu na automat, a skočí to na pátek. Když jsme měli termostat nový, tak jsem ho bez problému nastavila, i jsem měnila behem provozu údaje,.


Je navrhnutý tak, aby spĺňal vy. PT(výroba ukončená).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky